Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy anyám ne...

Mit tegyek, hogy anyám ne foglalkozzon azzal, hogy mikor alszok, mikor fürdök, mikor eszek, mikor voltam nagywc-n, iszok-e eleget stb?

Figyelt kérdés

33 vagyok, ha itthon vagyok, folyamatosan cseszeget a fenti dolgok miatt.

Ha meg nem vagyok itthon, akkor folyamatosan hívogat.

3 perccel később érek haza munkából már hiv.

Elküld boltba 4-5 tételért, és nem érek haza fél órán belül már hiv hogy sokára jövök, hol voltam.

Lényegében úgy kezel mintha 5 éves lennék. A foglalkozása ovonő, ennek lehet köze hogy ilyen?

2023. dec. 25. 23:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%

Annyira valóban nem zavar, hogy egy ilyen hülyeség miatt megszakítsam vele a kapcsolatot. Minden egyéb már rég le lett zongorázva, kértem szépen, próbáltam hatni az értelmére, hogy mennyire abszurd amit művel, ordítottam már le, csaptam már rá a telefont, tartósan semmi nem hatott. Apámmal is ezt csinálja, nagyanyámmal is, amíg élt. Egyszerűen az a rögeszméje, hogy ő az, aki életben tartja a családot. Egy rögeszme ellen mit akarsz tenni? :D

Ismétlem, a kapcsolatot nem fogom teljesen megszakítani, ezzel együtt sem volt soha rossz a kapcsolatunk, ráadásul csak mi hárman maradtunk a családból.

2023. dec. 26. 01:58
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Én mamahoteles vagyok, és ugyanez van, de ez vele jár, én elfogadom, mivel vállaltam ezt az egészet, ha zavar költözz el.
2023. dec. 26. 02:03
 13/28 anonim ***** válasza:
22%
10es, otthon lakik hogy lenne már felnőtt? :-D
2023. dec. 26. 06:30
 14/28 anonim ***** válasza:
86%
Egyszer elmondod, hogy zavar, fejezze be. Következő alkalommal, ha feltesz egy olyan kérdést, ami az intim szférádba hatol, nem válaszolsz, úgy teszel, mintha nem hallanád. Ha erősödik, hogy válaszolj, felállsz, otthagyod. Telefont ne vedd fel, amikor vásárolsz vagy szerinted azért hív, hogy rád terhelje az aggódását. Legjobb, ha megbeszélsz vele heti néhány időpontot, amikor hívhat, azon felül nem veszed fel neki. Ha baj van, írjon SMS-t, akkor visszahívod. Neveld rá ezzel a módszerrel, hogy tartsa tiszteletben a határaidat.
2023. dec. 26. 08:21
 15/28 anonim ***** válasza:
14%
Nem kiirthatatlan rögeszme, 11-es, te táplálod benne. Hiányzik a következetességed. Nem egyszer kell leordítani a fejét és rácsapni a telefont. De ha ez téged nem zavar, akkor neked így jó.
2023. dec. 26. 09:31
 16/28 anonim ***** válasza:
69%
14es míg a mamahotelben lakik ezt nehéz megoldani. Felnőtt ember ne lakjon a mami cicije mellett.
2023. dec. 26. 12:10
 17/28 anonim ***** válasza:
70%

33 vagy, velük élsz. Ez van, nem kell csodálkozni.

El kell költözni, mert Ő nem fog megváltozni, te viszont elmehetsz onnan.

2023. dec. 26. 14:02
 18/28 anonim ***** válasza:
46%
Szerencsére a #16-os tudja a tutit, és az összes felnőtt ember egy csapásra elköltözik a "mami cicije" mellől mától, és mindenki önálló lesz. Az is aki egy rossz házasságból kényszerült vissza a szülői házhoz, az is aki hajléktalan lett valamiért, és az anyja felajánlotta, hogy lakhat nála, az is aki egy mentális probléma miatt abszolút nem tudna fenntartani saját háztartást, sőt az is aki akár értelmi fogyatékos.
2023. dec. 26. 14:26
 19/28 anonim ***** válasza:
92%
Ne szélsőségezzél, 18-as, te pontosan ugyanúgy tudod, hogy nem ez a helyzet, mint ahogy mi is tudjuk. A rossz házasságból maximum albérletbe lehet kényszerülni, nem anyuka cicijéhez, olyan nincs, hogy valaki hajléktalan lesz, mert bárki mehet albérletbe, ha másba nem, akkor egy szobába, csak dolgozni kell hozzá, mentális problémája pedig a kérdezőnek nincs.
2023. dec. 26. 14:46
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
#19 Hát, látom neked ez a fétised, albérlet, albérlet, albérlet. Ja, mert egy napnál nem lakhat azzal az emberrel, akivel 16-20 évig lakott jóesetben. "mentális problémája pedig a kérdezőnek nincs." Mondom, hogy tudsz te mindent, nem kellek ide én, holnaptól minden felnőtt aki eddig az anyjával lakott, csak miattad külön fog, ennyi elég, köszönöm, szia!
2023. dec. 26. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!