Mit tegyek? magam ellen fordítottam az egész családomat karácsonykor. Látni sem akarnak. 16.f
Volt egy fogadásom egy barátommal, hogyha bejátszom a karácsonyi ebédnél a g.ci gránát karácsonyi verzióját amikor ott van mindenki (nagymama,kisunokák,szülők tehát tényleg mindenki) akkor ad nekem 80 ezer forintot.
Na a pénzt már előre odaadta nekem de azt mondta ha nem játszom be és nem tudom bizonyítani akkor vissza kell adjam a pénzt.
Hát megtettem de nagyon erős reakció lett a vége.
Mikor megkérdezték miért, elmondtam és akkor megmutatták, hogy tőlük miket kaptam volna ami bár nem pénz volt de értékekben jóval meghaladta volna a 80 ezret de, hogy ezért a mutatványomért én ezt bebuktam és akkor örüljek a pénzemnek.
És nem sokkal ezután el is mentek csak a mamám maradt de ő is nagyon haragudott rám. Szüleimnek hozzá vágták, hogy ide biztos nem jönnek vissza soha többet.
Szüleim bezavartak a szobámba és rám zárták az ajtót. a wifit is kihúzták. Csak amiatt tudok kérdést kiírni mert van mobilnetem amit meg tudok osztani.
Főleg amiatt voltak kiakadva nagyon mert eleve nem szeretik az ilyen trágár zenéket de elkezdtem a kicsikkel is énekeltetni és ez meg már akkor végleg kiverte mindenkinél a biztosítékot.
Nagyon megbántam amit csináltam. Nem is az ajándékok miatt csak egyszerűen nem akartam, hogy ennyire elszakadjon a cérna.
Most viszont senki nem akar velem szóba állni. És nem hiszem, hogy ez változni fog
hááát :D
Én tuti ott helyben tarkón vágtalak volna mindenki előtt, utána pedig beígérném, hogy külön órákra járatnálak magyarból vagy hittanból :D
Aztán én is bezavartalak volna a szobádba, de ... valszeg ha nem csak elmondod a szüleidnek, hogy 80000,- ftért csináltad, hanem rájuk is költenéd egy részét a pénznek, akkor egy idő után lehet, hogy már képesek lesztek együtt túllendülni a dolgon. Ez tipikusan az az eset, amire hivatkozva szokás mondani, hogy "fiatal voltam, kellett a pénz...". Remélem, azért 20-30 év múlva majd képesek lesztek együtt egy jót nevetni ezen, hiszen ez a trágár beszéd tőled alapvetően távol áll... UGYE???
#43 vagyok
Nem vagyok megkeresztelve, se vallásos nem vagyok az a legszebb.
De akik lepontoztak, azoktól tisztelettel kérdezném, hogy belehallgattak már ebbe a szóban forgó zenébe???
Tessék, itt a szöveg, a szám címét tessék a listában kikeresni:
Se nem szép, se nem poénos, értelme, mondanivalója se sok van ennek a remekműnek, a zene dallama is hagy kívánnivalót maga után...azért ennél még a Biblia is jobb. Persze ízlések és pofonok :)
#45 Azzal mi a helyzet, akinek tetszik? Fluor Tomi már felnőttként írta, és valószínűleg neki is tetszik, ezért készült el, nézd meg a kommenteket, 90% pozitív visszajelzés. A legtöbb nem gyerek aki írt, és lehetne folytatni.
"Én tuti ott helyben tarkón vágtalak volna mindenki előtt, utána pedig beígérném, hogy külön órákra járatnálak magyarból vagy hittanból :D" Ilyet egy normális 16 évessel nem tudnál megtenni, mert verekedés volna belőle valószínűleg. :D
Nem szeretném bírálni senki ízlését, én se örülnék neki, ha az enyém miatt szekálnának.
Ez a zene egy elektronikus alapra felmondott hip-hop (?) szöveg. Azzal nincs is baj, ha valaki ezt a stílust szereti (nekem is volt anno bëlga korszakom), de itt a kérdező tudta, hogy a rokonság nem fogja értékelni ezt a stílust és mégis megtette, hogy berakja ezt a trágár szövegű zenét. Tehát direkt idegesítette a családtagjait, nálam ez már rosszindulat kategória. Ha én tudom magamról, hogy a zene, amit szeretek, azt a velem együtt élő családtagok / látogatóba jött rokonok nem szeretik, akkor nem kínzom őket azzal, hogy direkt berakom a zenémet, hogy tessék, itt van, hallgassátok.
Szóval itt a trágár szöveg mellett megjelenik a vele együtt járó rosszindulat is és nem a rádiót tekergetve futott bele véletlenül egy rossz adásba a kérdező.
Jesszus Úristen.
Hová süllyedünk még??
Egy az, hogy nem értem, hogy ki az az elmebeteg, akinek egy ilyen ocsmányság pattan ki a fejéből.
2. Ki az aki vevő erre?!?! Mert fogadjunk, hogy az ilyen ,,minőségi zenét" hallgató egyedektől hallani a legtöbb kritizációt a jelenlegi rendszerre, merthogy ,,a kormány butítja a népet". Hát ezt a kérdést olvasva valóban el is érték a céljukat..
Ahelyett, hogy értelmes dolgokat hallgatna, tanulna, inkább ilyenekkel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!