Mit tegyek? magam ellen fordítottam az egész családomat karácsonykor. Látni sem akarnak. 16.f
Volt egy fogadásom egy barátommal, hogyha bejátszom a karácsonyi ebédnél a g.ci gránát karácsonyi verzióját amikor ott van mindenki (nagymama,kisunokák,szülők tehát tényleg mindenki) akkor ad nekem 80 ezer forintot.
Na a pénzt már előre odaadta nekem de azt mondta ha nem játszom be és nem tudom bizonyítani akkor vissza kell adjam a pénzt.
Hát megtettem de nagyon erős reakció lett a vége.
Mikor megkérdezték miért, elmondtam és akkor megmutatták, hogy tőlük miket kaptam volna ami bár nem pénz volt de értékekben jóval meghaladta volna a 80 ezret de, hogy ezért a mutatványomért én ezt bebuktam és akkor örüljek a pénzemnek.
És nem sokkal ezután el is mentek csak a mamám maradt de ő is nagyon haragudott rám. Szüleimnek hozzá vágták, hogy ide biztos nem jönnek vissza soha többet.
Szüleim bezavartak a szobámba és rám zárták az ajtót. a wifit is kihúzták. Csak amiatt tudok kérdést kiírni mert van mobilnetem amit meg tudok osztani.
Főleg amiatt voltak kiakadva nagyon mert eleve nem szeretik az ilyen trágár zenéket de elkezdtem a kicsikkel is énekeltetni és ez meg már akkor végleg kiverte mindenkinél a biztosítékot.
Nagyon megbántam amit csináltam. Nem is az ajándékok miatt csak egyszerűen nem akartam, hogy ennyire elszakadjon a cérna.
Most viszont senki nem akar velem szóba állni. És nem hiszem, hogy ez változni fog
"#28: igen, egy 16 éves hülyeségeket csinál, és - remélhetőleg - azért nem fog később hülyeségeket csinál (vagy legalábbis kevesebbet), mert helyénvaló reakcióval találkozik, és nem azért, mert széttárjuk a karunkat, hogy "hát, csak 16 éves..."
Hidd el, később magától is rájött volna hogy ilyet nem illik, mert látja, hogy a többi ember sem tesz ilyet. Ha nem 2db iq-ja van, akkor le esett volna neki később, nem kell ehhez leszidni, meg elküldeni a búsba.
16 évesen inkább ilyet csináljon, mint rongáljon, öljön, vagy raboljon.
Attól mert fiatal, nem hülye. Tudja értelmezni a körülötte lévő társadalmi normákat.
- 28 voltam
"A fiamnak van a semmiből 80 ezre. Let's be mad at him"
Hát szüleid sem okos emberek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!