A döntésünk miatt a férjemmel, furán nem rám az ő családja?
Hosszú évek próbálkozása után végre tavasszal megfogant (lombik) a kislányunk és hamarosan meg fog születni. Mivel veszélyeztetett terhes lettem, így nem dolgozhattam és mivel marha korrekt munkáltatóm volt, szépen el is küldött. Sokat beszélgettünk a férjemmel, hogy hogy legyen majd ha ovis lesz a gyerek és ő is meg én is arra jutottunk, hogy amíg úgy érzem, érezzük jónak és amíg ez anyagilag sem megterhelő, addig maradjak itthon a gyerekkel. Nyilván már most téma a férjem családjában, hogy és meddig tervezek itthon maradni majd a gyerekkel és mikor mondtuk, hogy még nem tudjuk, lehet iskolás koráig, nem lehet tudni, mindenki majdnem infarktust kapott, hogy de hát és én addig nem akarok dolgozni? Mondtuk, hogy annyit küzdöttünk a gyerekért, hogy nem akarjuk, hogy ne tudjunk vele sok, minőségi időt tölteni, és mivel egy fizetésből is jól kijövünk (férjem vállalkozó), és míg ez így is marad, addig szeretném az időm a gyerekre szentelni, amúgy meg ez még a jövő zenéje, tök fölösleges ezzel most ennyire foglalkozni. Szinte mindenki, kivéve a sógornőm, ő egyetért velem ki van hülve ezen, hogy se bölcsi, se babysitter, hanem én és otthon és évekig.
Nem tudom mi ebben a rossz. Nektek is vannak ilyen "érdekes" családtagjaitok?
Úgy bírom mikor még meg se született szerencsétlen gyerek, de már jó előre gyártja anyuka önmagának a problémákat 🤣🤦👌
Nem tudom mit vergődsz itt, nem édes mindegy mi a fszt gondol erről anyós vagy bárki?
Kinek akarsz megfelelni? Önmagadnak vagy másoknak?
Senki másra nem tartozik a családi dolgaitok csak rád és férjedre. Szóval ha megosztassz valamit másokkal akkor viseld a kritikát, mert mindig lesz legalább 1 valaki akinek nem tetszik, vagy jobban akarja tudni neked mi a jó. Ha ezt képtelen vagy helyén kezelni, akkor nem kell kiteregetni a dolgaid. 🤷
Javaslom igyekezz önmagadat megedzeni mentálisan határokat felállítani, mert a gyerek születése után rosszabb lesz.
30as én tudom mi kell a gyerekemnek. nem az hogy lepasszoljam míg otthon bámulom a Rosalindát.
Mi járunk fejlesztő foglalkozásokra, hiszen azért vagyok vele otthon.
Rendben 33as.
Ez szuper , ha tisztában vagy egy gyerek igényeire.
37 de van. Egy új törvény értelmében ha valaki teherbe esett, a munkáltató szó nélkül elküldhetó. O1G.
Kérdező, ez senkire nem tartozik. Nem kellett volna mondanotok semmit. Max azt hogy még korai erről beszélni, majd meglátjátok hogy alakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!