Illene elmennem apám új nőjéhez bemutatkozni személyesen vagy sem?
Még csak telefonon beszéltem vele, pedig már másfél éve együtt vannak. Az a baj, hogy nekem rhadtul nincs kedvem ehhez. Az ország másik végében laknak, én megint. Meg valahogy ott aludni sem aludnék szívesen.
Kényes vagyok? Mit csináljak?
Egyszer volt a városomban akkor taliztnk.
Mondták már hogy mehetnék oda pár napra. De nincs kedvem még egy éjszakára sem.
Vagyis gyakorlatilag nem tartjátok a kapcsolatot. És te nem akarod tartani, hiszen ők hívnak magukhoz.
Hát ha apád büdös neked, miért akarnál az élettársával találkozni?
Miért lett ekkora a távolság köztetek? Melyikőtök költözött az ország túlsó végébe a másiktól?
És te most anyukáddal laksz? Még tanulsz vagy dolgozol?
Akkor vegyél erőt magadon, és menj el hozzájuk. Egy kellemes találkozás felülírhatja a rossz élményt.
Ha meg annyira nem akarsz, mondd el nekik az okát, és hívd meg őket te, vagy keressetek más megoldást a találkozásra. De tényleg ideje lenne megismerkedni személyesen is, ha egyébként tartjátok a kapcsolatot.
Tehát mondjuk Kazincbarcikán ért gyerekkorodban egy rossz élmény, apukád sok évvel később, a válása után pont odaköltözött, te meg nem vagy hajlandó meglátogatni őt ott, mert úgy utálod azt a várost?
Hát, nekem ez nagyon furcsa.
Megérne egy pszichológust, hogy ennyire nem tudsz elvonatkoztatni. Egy egész városba/faluba nem teszed be a lábad egy gyerekkori rossz élmény miatt?
Ezt én csak nagyon szélsőséges esetben tartom normálisnak, pl. ha annak idején ott megerőszakoltak volna, vagy mondjuk egy családtagod meggyilkolását kellett volna gyerekfejjel végignézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!