Illene elmennem apám új nőjéhez bemutatkozni
személyesen vagy sem?
Figyelt kérdés
Még csak telefonon beszéltem vele, pedig már másfél éve együtt vannak. Az a baj, hogy nekem rhadtul nincs kedvem ehhez. Az ország másik végében laknak, én megint. Meg valahogy ott aludni sem aludnék szívesen.
Ez apád dolga volna, nem a tiéd. Nem neked kell odamenni és jópofizni, hanem apádnak kellene elvinnie őt is, amikor meglátogat.
Bár gondolom nem látogat meg, akkor pedig miről beszélünk? Én nem mennék olyan emberhez, aki szrik a fejemre.
2023. dec. 15. 10:37
14/27 A kérdező kommentje:
Apám már mondta, hogy menjek. De miért nem ők jőnnek és találkozunk a városban. Utazni sok idő és drága is.
2023. dec. 15. 11:00
15/27 anonim válasza:
16
Akkor javasold, hogy szaladjatok össze a te városodban.
2023. dec. 15. 11:43
16/27 anonim válasza:
#16: Ahogy írtuk is páran: nem neked kellene menni, ebben igazad van, de a sok időre meg a drágaságra ne fogjuk már. Esetleg ha már tényleg olyan messze laktok (ami nálunk nem lehet olyan messze) akkor nem lehetne valahol félúton összeülni egy étteremben egy vacsira? A félút akár valami szimbolikus is lehet, ez csak most jutott eszembe :-)
2023. dec. 15. 11:48
17/27 anonim válasza:
Szerintem is a legjobb lenne félúton, semleges helyen. Amúgy szerintem a nő sem ragaszkodik ahhoz, hogy ottalvós vendégnek odamenjél (lehet, hogy ezt mondja telóba, de amúgy valószínű inkább ő is úgy talizna, ahogy 18 is írta.
2023. dec. 15. 12:10
18/27 anonim válasza:
Ha nem hívtak, nem kell.
Mondjuk neki kéne bemutatkozni neked. Mondjuk ha felétek járnak, és elmentetek vacsorázni.
2023. dec. 15. 12:46
19/27 anonim válasza:
A férfit mutatják be a nőnek, és a fiatalabbat az idősebbnek. Gondolom fiatalabb vagy, mint apád új nője, esetleg férfi is.
Ezért illene neked menni.
Nem tudom ilyesmire adnak-e még, vagy már elavult illemszabály...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!