Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromnak fontosabb az anyja...

A páromnak fontosabb az anyja mint én. Ez normális?

Figyelt kérdés
Szó esett erről, az én felfogásom szerint ha egy férfi megházasodik,a feleséget kell első helyre tenni nem az anyját. Mi még nem tartunk házasságnál,de szerinte az anyja fontosabb mint akárki,mint a jövendőbeli felesége,mindenkinél. Ha telefonon beszélünk és hívja az anyja engem rögtön kinyom,de ha én hívom mikor az anyjával beszél nekem nem veszi fel.. messze laknak a szülei, más országban,és azt mondta ha választania kellene hogy velem tölti az újévet vagy a szüleivel akkor a szüleit választaná. Azt hittem egy kapcsolatban az a normális ha kettesben vagyunk ilyen eseményeken,aztán utána persze mehetünk látogatóba…Valamint azt a példát is felhozta,hogy ha ő vezet akkor az anyját ültetné maga mellé nem a feleségét… szerinte ez mindennél fontosabb,hogy tiszteljük a szüleinket,ami igaz is de nem sok ez? Vagy én gondolom rosszul hogy előbb a párod jön és utána anyád?

2023. dec. 14. 12:37
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem meg az a nem normális, amikor valaki sorrendeket akar felállítani. Az szülő, illetve a párunk teljesen más kategória. Eleve felejtős lenne az, aki ebből konkurenciaharcot csinálna.
2023. dec. 14. 15:10
 32/40 anonim ***** válasza:
89%

Össze se lehet hasonlítani egy gyerek-szülő és egy férfi-nő szeretetét, így valóban rangsorolni sem lehet, de tény, ha már családot alapít egy férfi, a családja onnantól kezdve ők, és nem anyu és apu.

Szerintem ez már sok év együttélés vagy házasság után így van.

Az újévi kérdés az hogy történt? Hozzádvágta, vagy te kérdeztél vissza egy veszekedés után? Miért ül anyós elől? Hátul rosszul lesz?

Nem feltétlen anyu ragacs a pasi, vagy lehet, hogy igen, akkor még éretlen.

2023. dec. 14. 15:17
 33/40 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, te kinyomod anyádat, ha a párod hív?
2023. dec. 14. 16:12
 34/40 anonim ***** válasza:
5%
Úgy látszik pontozásban győztek a nők, akik csak szeretnék, hogy úgy lenne, hogy ők lennének a legeslegfontosabbak a párjuk számára😄 ( hiába, itt női többség van)
2023. dec. 14. 16:29
 35/40 anonim ***** válasza:
33%
Én,ha más országban élő anyámmal beszélnék telefonon akkor kinyomnám a hívásodat.
2023. dec. 14. 16:55
 36/40 anonim ***** válasza:
28%
Ne menjetek.
2023. dec. 14. 22:25
 37/40 anonim ***** válasza:
29%
Tudtam, hogy a normális válaszokat le fogják pontozni egyesek🙄,de ez legyen a legnagyobb örömük az életben😄
2023. dec. 14. 23:30
 38/40 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, mi tart vissza attól, hogy elhagyd?

Az ilyen nem változik sohasem, de téged az ideg esz meg, mert sohasem leszel számára fontos.

Azért él veled, mert az anyját nem tudja megdgni, téged viszont igen. Ennyi a nagy helyzet, bármilyen fájó is.

2023. dec. 15. 11:09
 39/40 anonim ***** válasza:
30%
Kulturális különbség is lehet.
2023. dec. 15. 19:15
 40/40 anonim ***** válasza:
3%
Kérdező, te a férjedet teszed az első helyre anyád vagy a gyerekeid helyett? Mert ha pl a gyereked fontosabb mint a férjed, akkor nincs miről beszélni, te se vagy különb egy fokkal se.
2023. dec. 16. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!