Parom folyamat rolam magyaraz a csaladjanak, ha valamit szerinte rosszul, vagy nemnugy gondolok ahogy o gondolja egybol megy a pletykazas rolam…
Ma elcsiptem egy beszelgetest, ahol a tesojaval beszelgetett, es mondta neki a tesoja hogy az anyjuk nagyon buszke ra(marmint a paromra),hogy kulon tudott koltozni, meg hogy van egy csaladja, es akkor hozzafuzte,hogy ja es nem az urad miatt, es meg nevetett is rajta… szerintetek?
2023. dec. 9. 12:52
1/9 anonim válasza:
Miért vagy együtt ezzel az emberrel? Látszik, hogy se ő, se a családja nem tisztel.
2023. dec. 9. 12:57
2/9 anonim válasza:
A párod rommá csal. Csak mondom.
2023. dec. 9. 13:13
3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is…. :/ de az osszes no kibeszeli folyamat a parjat vagy csak en fogtam ki ilyet? :/
2023. dec. 9. 13:19
4/9 anonim válasza:
Nem, az iyen dolgok nem normalisak
2023. dec. 9. 13:27
5/9 anonim válasza:
Nem beszélem ki a párom.Szeretem, tisztelem ha tesz bármi megjegyzést is erre vagy arra nem fogom közölni az adott személlyel hogy a párom ezt gondolja rólatok.Egyáltalán nem normális a kibeszélés egy kapcsolatban..Még egy barátságban se lenne normális mégis van egyeseknek pofájuk..( ezért nincs már egy barátnőm sem) Nem is baj, mert ittvan a párom..
2023. dec. 9. 14:16
6/9 anonim válasza:
Másoktól kell megkérdezni egy ilyen dolgot, hogy ez normális? Az a nem normális, hogy ez neked nem világos.
2023. dec. 9. 14:56
7/9 anonim válasza:
Ebből a kapcsolatból dobbantani kellene, minél hamarabb. Nem tisztel téged, ezáltal pedig nem is szerethet. Eszembe nem jutna bárkinek "kibeszélni" a páromat - az más, ha az ember tanácsot kér egy probléma megoldásához pl. Ez alapján amit a párod művel, az nem probléma megoldás, hanem probléma generálás.
Ő nem becsüld meg téged, de legalább te becsüld meg magad: dobbants.
2023. dec. 9. 15:44
8/9 anonim válasza:
Minek vagy még vele?
2023. dec. 9. 18:17
9/9 anonim válasza:
Miért kéne tisztelnie? Engem sose tiszteltek a párom szülei? És mi lett? Semmi, mert nem érdekel, hogy tisztelnek-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!