Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik a Balatonnál laknak,...

Akik a Balatonnál laknak, hova vágynak nyaralni a családdal? A hegyekbe pl. , v külföldre? Szerettek ott élni? Szerintem tök jó lehet.

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%

Hát nem tudom, hogy te melyik Balatonról beszélsz, hogy koszos, de annak a tónak a vize, amit én ismerek, nagyon sokszor megközelíti az ivóvíz minőséget.

Zárójelben megjegyzem, ha a tengerpart homokos, a vize ugyanígy néz ki, mint a Balcsi...

2010. okt. 21. 14:02
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Én messze lakom a balcsitól, ezért szívesen elmennék oda.:(
2010. okt. 21. 14:23
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
A Balatont és környékét mint természeti szépséget azonositani az italozó tinikkel nagy butaság.A tó nem tehet arról, kik mit csinálnak benne és a partján. A táj gyönyörű, ha nem fürdesz a tóban, akkor is.Mi éppen nem régen jártunk arra, csodás látványban volt részünk az északi parton haladva.Kár, hogy erről ezek szerint neked fogalmad sincs.
2010. okt. 21. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
21%

Hát én Siófokon lakom .. őszinte legyek? Tényleg ócska.

3 hónap holland-német-egyébparaszt tizenéves turista aki a saját mocskában fetreng részegen hajnalban a parkban, a parton. Meg 9 hónap dögunalom a városban .. alig van nyitva bármi.

Én a hegyekbe járok pihenni: Bakony, Vértes :D

2010. okt. 21. 14:33
 15/15 anonim ***** válasza:
nekünk nyaralónk van, bár én szeretem a balatont, imádok hajózni, a napfényt stb... mégsem fürdök a vízben, nem szeretem a természetes vizeket, nem érzem magam biztonságban. jobban szeretek a hegyekben kirándulni, de igazából bárhová elmegyek nyaralni:) nekem az utazás a lényeg.
2012. jan. 29. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!