A családom nem akarja megismerni a barátnőmet? Mi legyen?
A közelmúltban költöztünk össze, és a kapcsolat is friss abban az értelemben, hogy kapcsolatnak hívjuk, pedig elég régóta viselkedtünk párként, mire összejöttünk.
Úgy volt, hogy ünnepekre jöhet velem. Viszont hagyományosan nagynénéméknél leszünk ezen a karácsonykor. A nagynéném meg hát lecsekkolta a barátnőmet közösségi oldalakon, mert kíváncsi volt, és ő a fejébe vette a képek alapján, hogy "a barátnőm egy könnyűvérű, irritáló liba, és márpedig egy k*va be nem teszi a lábát hozzá", szóval nem jöhet velem a párom.
A szüleim ragaszkodnak a nénikémnél karácsonyozáshoz, ami így december 24-27-ig végig, ott van mindenki a családból, a külföldön élő rokonok is, akik amúgy nem jönnek haza, nem lenne rossz találkozni velük. A két ünnep között én és a barátnőm már kettesben programot szerveztünk, szilveszterezni meg a barátokkal fogunk. Hamarabb nem tudom bemutatni, nincs szabad hétvégénk, meló után átugrani a távolság miatt nem opció.
A barátnőm azt mondja, hogy nem gond, menjek nélküle, ő már három éve magányosan tölti a karácsonyt(a családjával nincs kapcsolata), nem lesz gond. Én nem akarom magára hagyni, és nyilván nem is fogom.
Arra gondoltam, hogy valahogy hatni kéne a nagynénémre, hátha. Valami tipp? Vagy mi legyen?
Másoknak jöhet úgy a párja, hogy friss kapcsolat, és ez egyben bemutatás, ebből sosem volt gond. Csak az én barátnőm a kivétel ez alól, mert a nénikémnek nem volt szimpatikus fotókról. Ez bosszant legjobban. Meg például van több olyan családtagom, aki nagyon meg akarná ismerni, kíváncsi rá, de amúgy külföldön él, a barátnőmmel közös otthonom meg olyan messze van a család(+falu, rossz közlekedéssel), hogy oda-vissza nem megoldható az út egy nap alatt tömegközlekedéssel, már ha nem egy órás találkozót akar.
A barátnőmmel mielőtt összejöttünk "hivatalosan" fél évig olyan volt már a kapcsolatunk, mintha járnánk...
Nyilván, legyen a család az első, de elég rossz lenne azzal a tudattal "haza" utazni karácsonyra, hogy tudom, hogy a barátnőmnek akkor nem lesz kivel töltenie a karácsonyt már megint, úgy hogy azelőtt a családi karácsonyai is borzalmasak voltak.
#8: nem, azt kérdezted, hogy "mi legyen?", pedig szerintem ez nem kérdés. Esetleg még egy nap külön ketten leutaztok, és találkozhattok a rokonokkal, aztán visszautaztok.
A következtetéseket meg mindenki vonja le magának.
Ha "csak szimplán idegesít" valami, akkor sz*rd le, vagy igyál meg egy sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!