Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mi történik a családomba...

Mégis mi történik a családomban? Annyira fura minden…

Figyelt kérdés
Sziasztok. Először is kérem a trollok kerüljenek. 18 életévem tegnap töltöttem be, apukámmal élek, mivel anyukám elhagyott és teljesen új életet kezdett, egyáltalán nem keres 7 éve. Anyukám családja szívből gyűlöli apum családját, és apum is mindent meg tennének, hogy ártsanak nekünk. A helyzet ebben az évben kezdett nagyon fura lenni, 2023 áprilisban elvesztettem a nagymamám(apu anyukája) majd utána hatalmas anyagi csőd zúdult ránk. Itt persze nem maradtak abba a dolgok, apum ujjai 3 hónapja rosszak, dolgozni sem tud vele, és egy orvos sem jön rá, hogy mi a fene van vele. Az egész országot bejártuk már orvosokhoz miatta és semmi…Na mindegy, haladjunk tovább. A mai napon kiderült, hogy ismét egyik közeli családtagomnak daganatos betegsége van. Ez egyszerűen ilyen szar helyzet, vagy valami átok lenne anyám részéről?
2023. nov. 20. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Anyádnak ezekhez semmi köze. Sajnos időnként megbetegszenek az emberek. Sőt meg is halhatnak. Részvétem a nagymamádért.
2023. nov. 20. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos van, hogy összecsapnak a hullámok az ember feje felett, de ezt maximum akkor lehetne anyukádra fogni, ha ő gyilkolná az apai ágat.

Engem konkrétan "átkoztak" már meg, de eszembe sem jutna a sorscsapásaimat odáig levezetni.

Ilyen az élet, ez van.

2023. nov. 20. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Pszichés terhelés elindíthat testi megbetegedést.

A közeli családtagodat is érinti az anyagi csőd?

2023. nov. 20. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezotária rész az ilyen átok stb, de nem hinném, hogy ilyesmi lenne.
2023. nov. 21. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!