Magyarországon eltörölték a nemesi címeket, és értelme sem lenne "kiváltani". Attól nem lesz különb ember. Még akik híresek lettek, azok sem viselték a rangjukat. Pl. Eszterházi Péter csak így írta a nevét.
2017. márc. 22. 18:33
3/12 anonim válasza:
Ezentúl grófnak/grófnőnek kell szólítaniuk az embereknek és a nevedben is szerepelni fog a "gróf"jelző.
Jaaa nem.
Nekem is nemesek a felmenőim címerünk is van de sajnos én se tudok menősködni vele még csak a névvel se mert anyai ágról vagyok nemes.szóval ez ennyi te tudod meg a családod azt örülhetsz magadnak.
2017. márc. 22. 18:37
4/12 anonim válasza:
Nem Eszterházinak írta, hanem Esterházy Péternek, de a lényegen ez mit sem változtat.
Kérdező, neked meg semmit nem kell kiváltanod, mert Magyarországon nincs érvényben, viszont mindenütt a világban kiváltás nélkül érvényes a nemesi címed, ha valóban születésed által jogosult vagy rá.
2017. márc. 22. 18:39
5/12 anonim válasza:
Nyugodtan kiválthatod, a többiek csak irigyek rád. Felhívod a kormányhivatalt, és kérsz időpontot, nemesi cím kiváltására. Ilyen egyszerű.
2017. márc. 22. 19:04
6/12 anonim válasza:
Erős a gyanúm 5-ös, hogy hülyét akarsz csinálni a kérdezőből.
Ha nem tudsz hasznos választ adni, akkor ez mire jó?
Az elso ejszaka jogabol sokan szulettek.. de ha a kozvetlen szulonek nincs GR "leveke", akkor nem igenyelheto.. anyakonyvezve meg ugysem lesz.. a sz@r ettol sz@r marad.. a senki(hazi) is..
2017. márc. 23. 01:46
9/12 anonim válasza:
"családomba volt nemes"
Szép kis nemesi család, még írni sem tanítottak meg. XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!