Mennyit kellene anyáméknak adnom? Még itthon lakok.
Figyelt kérdés
Kb 296 000 lesz a nettóm, jövő hónaptól kezdve munkába állhatok.
Négyen lakunk itthon: szüleim, öcsém, és én. 48 000 az albérlet, amiben élünk (rokonunk a főbérlő). Édesanyám 350 000-ret keres, édesapám 320-340 körül. Nekem mennyit illene hazaadnom?
2023. nov. 16. 18:28
21/22 anonim válasza:
20, oké, de ez a gondolatod hogy jön ahhoz, amit írtam, ami egyébként a 15ös válaszadó felvetésére fogalmaztam meg? Érdemes lenne először szöveget értelmezni. Tudod, mint akik legalább érettségiztek.
22/22 anonim válasza:
21
Úgy, hogy ha nem tanulja meg beosztani a pénzét, akkor hogyan akar elköltözni? Nehezedre esik összefüggést találni? Kevés pénzed marad, ok, de havali megszokja, hogy mama hotelben marad egy rakat pénze, azt már nehéz kirobbantani olyan kö9rülmények közé, ahol erősen vissza kell fognia magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!