Hogy esne neked?
Megértem, ha most ez rosszul esik neked, de nekem még így nem teljes a sztori. Mire költötte édesanyád azt a 100 ezer forintot? Mert azért nem mindegy, hogy olyanra, ami szükséges és halaszthatatlan, és ezért kellett neki sürgősen, hogy ne menjen el feleslegesen vagy elment szórakozni belőle....
De abban igazad van, hogy megbeszélhette volna veled/veletek de ezt szerintem vele kell most tisztáznod.
Nem megélhetésre kellett. Ő ilyen harácsoló típus, minden is az övé kell, hogy legyen.
Amúgy sem fényes a kapcsolatunk vele, így felhozni nem fogjuk szerintem. Valószínű le is tagadná. Csak bosszantó, hogy még azt is sajnálta tőlünk..
Hány éves voltál 15 éve?
Valószínű meg se kaptad volna 18alatt. Addigra meg eltapsolta.
Írtam, hogy 17.
De ez nem "hivatalos" öröklés volt, hanem nagyapám adta oda a lányainak, hogy ez neked, ez pedig a dédunokáknak. Érdekes módon nagynéném félretette az akkor még 8 és 10 éves fiainak a pénzt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!