Hogy esne neked?

Figyelt kérdés
15 évvel ezelőtt halt meg dédnagymamám. Minap szóba hozódott uncsitesómmal, hogy ő mire költötte anno a kapott örökséget. Így derült fény arra, hogy minden dédunoka kapott 100E Ft-ot, csak anyánk ezt nem adta ide nekem és tesómnak sem.
2023. nov. 8. 20:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%

Megértem, ha most ez rosszul esik neked, de nekem még így nem teljes a sztori. Mire költötte édesanyád azt a 100 ezer forintot? Mert azért nem mindegy, hogy olyanra, ami szükséges és halaszthatatlan, és ezért kellett neki sürgősen, hogy ne menjen el feleslegesen vagy elment szórakozni belőle....

De abban igazad van, hogy megbeszélhette volna veled/veletek de ezt szerintem vele kell most tisztáznod.

2023. nov. 8. 21:07
 2/18 A kérdező kommentje:

Nem megélhetésre kellett. Ő ilyen harácsoló típus, minden is az övé kell, hogy legyen.

Amúgy sem fényes a kapcsolatunk vele, így felhozni nem fogjuk szerintem. Valószínű le is tagadná. Csak bosszantó, hogy még azt is sajnálta tőlünk..

2023. nov. 8. 21:18
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Hát az attól is függ hogy hány éves voltál akkor amikor megtörtént ez a haláleset.Lehet anyukád nyaralni vitt benneteket belőle vagy karácsonyi ajándékot vett nem tudhatod. Vagy lehet anyád úgygondolta " annó" hogy vesz nektek élelmet, ruhát meg elvisz benneteket strandra ebből a pénzből.Bár az öcsém 15éves és tudja hogy a halott apja után 4 millió maradt rá.
2023. nov. 8. 21:20
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Rákérdezhetsz, lesz egy kínos beszélgetés
2023. nov. 8. 21:21
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megvan a válasz.Anyud kapzsi minden is kell neki és zsebretette azt a pénzt.Igen rosszul esne h ennyit sajnálna előlem a saját anyám.Megértelek.Bocsi 3 as voltam egyszerre irtuk a 2es kommenteddel.
2023. nov. 8. 21:22
 6/18 A kérdező kommentje:
Én 17,tesóm 21éves volt,jól jött volna az a pénz. Nem, nem vitt minket sehová soha.
2023. nov. 8. 21:29
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
100k? Én 500k-t örököltem kb 20-25 éve. Mivel kiskorú voltam apám, apám lett a bankszámla kezelője és úgy döntött befekteti a pénzemet, magyarul abból (is) vett magának házat a válás után, amire aztán felvett hitelt, h vegyen egy rossz Suzukit, amit nem törlesztett így bukta a házat, benne a pénzemmel együtt. XD
2023. nov. 8. 21:34
 8/18 A kérdező kommentje:
Az se rossz 7es😅
2023. nov. 8. 21:37
 9/18 anonim ***** válasza:
53%

Hány éves voltál 15 éve?

Valószínű meg se kaptad volna 18alatt. Addigra meg eltapsolta.

2023. nov. 8. 21:42
 10/18 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy 17.

De ez nem "hivatalos" öröklés volt, hanem nagyapám adta oda a lányainak, hogy ez neked, ez pedig a dédunokáknak. Érdekes módon nagynéném félretette az akkor még 8 és 10 éves fiainak a pénzt..

2023. nov. 8. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!