Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan volt állásinterj...

Van itt olyan volt állásinterjúrn és azt mondtak néked a héten választ kap és közben másfél hét lett belőle?

Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 14:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Miért vannak ekkora csúszások?
2023. aug. 31. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet a többi interjú megcsúszott vagy egyszerűen nem tudtak dönteni, sok oka lehet.
2023. aug. 31. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan is van, aki évek óta nem válaszol, szóval ezeket az ígérgetéseket nem kell komolyan venni egyáltalán, és pályázni kell tovább.

Akik felvennének, úgyis hívni fognak.

2023. aug. 31. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, olyan is volt, hogy 1 hónap múlva jelentkeztek avagy soha.
2023. aug. 31. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad várni túl sokat 1 interjú visszajelzésre. Nekem volt, hogy 1 év után hívtak fel, hogy behívnának interjúra. Már nem is emlékeztem, először nem akartam elhinni, hogy oda egyáltalán én beadtam volna. Aztán úgyis mondtam, hogy bocs, de már rég dolgozom, és nem tervezek elmenni. Pláne nem assessment centeres hülyeségekre...
2023. aug. 31. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A "kedvencem" az OTP volt: december kozepen interju, januar vegen hivtak az ajanlattal. Na koszi, addigra mar volt egy masik melom...
2023. aug. 31. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Hasonlók voltak nálam is.

Már több mint egy éve elhelyezkedtem amikor egy cégtől szóltak hogy interjúra hívnának. Először örültem, gondoltam megtalálták az önéletrajzom valahol a neten, lehet valami jó ajánlat lesz.

Aztán beszélgetés közben kezdett derengeni hogy anno jelentkeztem hozzájuk.

A másiknál egy konkrét ajánlatot kaptam azt hiszem 1.5 év után hogy jó voltam az interjún és kiválasztottak, és amúgy mikor tudok kezdeni mert jó lenne minél hamarabb.

Azt sem tudtam hogy sírjak vagy nevessek.

2023. aug. 31. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Micsoda?

Júniusban voltam interjún “a héten, de maximum a jövőhéten értesítünk”

*Nem értesítettek 🤣

Ja amúgy hiányszakma amiért kapkodnak a munkáltatók

2023. szept. 1. 09:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!