Mit tegyek,ha ruhellem a batyam baratnojet?
Batyam 20,a baratnoje pedig 17 eves.
Ez a problema igazabol a kapcsolatuk elejetol megvan.2 eve vannak mostmar egyutt.A csajszi az en baratnom volt,es ugy ismerkedett meg a batyammal.Eloszor csak nagyon jo baratok voltak,viszont kesobb mas is kialakult naluk.Akkoriban meg orultem neki,viszont szet is mentek 2 honap utan a tavkapcsolat miatt (2 orara lakik innen a lany).Utana megutaltak egymast,stb,en pedig mint jo testver h ne okozzak bajt a batyamnak megszuntettem a kapcsolatot a lannyal.1 evig nem is tortent semmi,viszont valahogy vissza kerult a tarsasagba.Meg mindig utaltak egymast,en pedig nem akartam ket tuz kozott lenni,igy jott az az otlet h oh,mi lenne ha kibekitenem oket?Na,eletem legrosszabb dontese volt:-D.
Batyam es koztem ossz vissz 4 ev van,sose volt rossz viszonyunk.Viszont imad szamitogepezni,ami elegge kozenk allt az utobbi evekben.Nekem is van,neha neha jatszok is vele es a haverokkal.Itt is ismertem meg a baratnojet.
Ujra ossze jottek,elejen problemam annyira nem volt vele.Viszont egy ido utan nagyon uszitotta batyamat anyukam es ellenem.Hatalmas vitaink voltak tesommal,olyan szinten h egyszer majdnem neki ment anyukamnak.5 batyam van,o a legkisebb,meg 1 batyam el velunk.Szoval szerencsere a masik batyam (o 28 eves,nem reg vegezte el az egyetemet.kb 200cm es vagy 110 kg,szoval joval nagyobb termet mint a kisebb batyam) kozejuk allt.A baratnoje volt h leirta nekem h ne pofazzak batyamnak a 14 eves fejemmel,es h anyukam mekkora egy idiota.Ezt mind azert mert megkertem h ne tegye tonkre a kapcsolatunkat a tesommal a sok kitalalt hulyesegevel.
Ezek utan nagyon eltavolodtam batyamtol,meg annyira se meltattam h amikor haza ertem egyaltalan koszonjek neki.Nagyon haragudtam ra,mert tudtam h barmikor a baratnojet valasztana helyettem is.Tudni kell a baratnojerol h hihetetlenul manipulativ,es narcisztikus.
Ezek utan jott az az idoszak amikor batyam elgondolkozott azon,h szet menjenek-e.Sokat veszekedtek,a csaj pedig csak a penzzel torodott,ami az apjanak volt.Mindig dicsekedett vele,batyam pedig ha meselt neki valami almarol a fejehez baszta h ugyse lesz meg az neki mivel o nem olyan kozegbol jott mint o.A csaladom mondhatni normalisan el,teny,h nem szorhatjuk a penzt de nem is panaszkodhatunk.Sajnos a lannyal maradt.
Rengeteg vitam volt ez miatt vele,mert a baratnoje eloszeretettel utotte bele az orrat az en maganeletembe is.Gyuloltem,mert anyukamat sertegette,es azert is mert nagyon ketszinu volt,es mai napig az.
Viszont igy 2 ev utan rajottem h utalhatom,de a vitaknak semmi ertelme,mert ugyis kiall az o velemenye mellett megha nem is neki van igaza.Meg mindig nem tartom a csalad reszenek,mert nalam a csalad az az a hely,ahol biztonsagban vagyok es nem ketszinu hazug emberek mint o:).
Szeretem a batyam,halas vagyok erte hiaba nem olyan a kapcsolatunk mint regen volt.Nekem a testvereim a mindeneim,ezert az o boldogsagukat helyezem a sajatom ele.Elviselem ha itt van a baratnoje,es sirhat a vallamon ha olyan van mert sajnos ez is van sokszor.
En vagyok az idiota,vagy jogosan utalom?Hogyan tudom ezt az utalatot jobban hatterbe szoritani,es vegre elerni h az en maganeletemmel ne foglalkozzon?
#6 csak ide jar neha neha..ami sajnos egyre tobbszor van.Anyukam is a batyam nezi,es probalja elfogadni a baratnojet tobb kevesebb sikerrel.
#7 nagyon koszonom,sokat jelentenek a szavaid.Megbantam,h egyaltalan probalkoztam vele,a 4.batyam mentett meg (novekvo sorrendbe irom a szamokat).Sokszor eszembe jut h mekkora traumat okozhattam neki,ami egyaltalan nem volt tudatomban,es nem is akartam..
#8 Teljesen igazad van,es probalkozok vele h ignoraljam amikor lehet.Csak sajnos egy ilyen szemelyisegu embert nehez,foleg amikor itt van nalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!