Mit csináljak? A barátomnak van egy kislánya 2 éves.
Egyértelmű, hogy a gyereke a legfontosabb neki, ez mindig is így lesz.
Ha ezt el tudod fogadni, és képes vagy szeretni a kislányt, akkor van értelme folytatni.
De egy ismerősöm példájából láttam, hogy ha kicsit is zavar téged az, hogy van már egy gyereke, és nem tudod úgy szeretni, mintha a sajátod lenne, akkor hagyd őket. Persze csak akkor ha a gyereket az apja neveli. Mert az ismerősöm sem tudta igazán szeretni a férje kislányát és amikor közös gyereket vártak, jöttek a gondok, mert akkor már-már szinte megutálta a kislányt.
Az, hogy a barátodnak a kislánya az első, ez természetes. Te "csak" a második lehetsz, de minden normális családban a gyerek kerül az első helyre, a második a párja. Hát ezt vagy elfogadod, vagy lépj ki a kapcsolatból.
Az viszont nem tetszik, hogy elkényeztetik. Ez teljesen felesleges!!! Nem írtad, mi van az édesanyával, mert hasonló eseteknél igyekeznek egymáson túlköltekezni a rokonok. Dacból, vagy bármiből. Ez marhaság. Mi lesz később? Oviba már laptoppal fog járni? Szeretni kell egy kisgyereket, őszintén, szívből, és nem tutujgatni, idő előtt divatmajmot csinálni belőle.
mindig a kislány lesz az első és ez így normális.
az én páromnak két kislánya van és tudom,hogy nagyon szeret engem is,de az a normális,ha szereti őket és sok időt tölt velük.
Ha már felmerült benned a kérdés, nincs értelme folytatni.
Az természetes, hogy az apjának a gyereke az legfontosabb és, hogy foglalkozik vele, de szerintem is túl fiatal vagy ahhoz, hogy mások gyerekét neveld.
Nem azonos kategória a gyerek illetve a szerelmünk! Nincs is értelme "ellenfélnek" tekinteni felnőttként a párunk gyerekét, mert abból lesznek a a balul sikerült párkapcsolatok.
Nem szabad rivalizálni vele, egyszerűen a helyén kell kezelni a dolgot. Ő a gyerek, kedvére kényeztetheti mindenki, attól még neked nem kell ezt tenned. Csak fogadd el, és légy barátságos, természetes vele.
A szerelme akkor is te vagy a párodnak ezen a területen és mint ilyen, egymagad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!