Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Asszonyok titeket is szokott...

Asszonyok titeket is szokott a férjetek az öklével fenyegetni ha veszekedtek? Elfajulhat ütéssé szerintetek vagy csak a frusztráció okozza nála?

Figyelt kérdés
Sose ütött meg a 20 év alatt amikor nagyon veszekedtünk valamin de lökdösés előfordult valamint bezárt a szobába többször is. Tegnap este nagyon dühös volt és az öklével jött felém és meghátráltam mert félelmetes volt. Ma gyomoridegem van egész nap ránézni se birok. Nem agresszív tipus amúgy, és nem iszik. De lehet hogy egyszer ténylegesen megüt vagy csak az ideg váltja ki belőle ezt a reakciót? Mit gondoltok?
2023. okt. 27. 14:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Ott ásnám el helyben.
2023. okt. 27. 17:14
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon sajnálom, hogy nincs semmi eszközöd. Velem ilyen soha nem fordulhatna elő, mert tele vagyok eszközökkel, mind szóban, mind tettekben. Így erre nem lehet válaszolni a sablon mantrákon kívül semmit. De az nem fogja megoldani az életedet, ha Kiss Gizike bekommenteli, hogy azonnal pucolj és válj el, ha nincs hozzá belső tartalékod. Sajnálom.

Ennek a kérdésnek nem itt a helye, hanem komoly segítőnél.

2023. okt. 27. 17:40
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az első ilyennél bsznm ki.
2023. okt. 27. 19:31
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy burokban élek, de mindig szíven üt, amikor valaki ilyeneket ír, hogy "nem bántott sosem, csak lökdösődés volt, meg bezárt a szobába, meg az öklével fenyeget"... normális, kultúrált emberek között nem így oldják meg a vitákat, el nem tudom képzelni, hogy ilyen indulatokat tudnék kiváltani a férjemből BÁRMIVEL (és fordítva). Mi vitatkozni szoktunk, veszekedni szökőévente, és nálunk nagyon max. felemelt hang van, de már olyankor állítjuk is le magunkat és hagyunk időt, hogy lehiggadjunk, mert az nem vezet jóra, ha indulatból akarjuk megoldani a problémát.
2023. okt. 27. 19:47
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez elfajulhat ütéssé, sőt, rendszeres veréssé is. Az, hogy bezárt többször is, nem apróság. Furcsa, hogy valaki, akinek a személyi szabadságát korlátozzák, ezt nem veszi rossz néven. A kérdezőt szerintem erőszakos szülők veréssel, bezárással nevelték, ezért nem tartja súlyosnak az ilyesmit. Ha valaki a másikat ököllel fenyegeti, lökdösi, bezárja, az nem épp erőszakmentes személyiségre utaló jel.
2023. okt. 27. 20:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szobaba bezaras az valami nagyon durva. Tobbszor is. Szemelyes szabadsag korlatozasa. Ha az nem volt eleg, csodalom, hogy ez a fenyegetozes torte at az ingerkuszobod. Ez egy veszelyes vadbarom.
2023. okt. 28. 02:19
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

20 éve tűröd. Mi a kérdés? Vagy megüt vagy nem.

Én mondjuk az első lökdösésnél kib...tam volna a fenébe, de hát nekem van önbecsülésem és józan eszem.

2023. okt. 28. 09:16
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A férjeddel most nem foglalkozom.

Annál inkább érdekelne hogy Te Kedves Kérdező mi mentén működsz?

Mi a jó Neked?

Hogyan szeretnél élni?

Miért másoktól várod az egyértelmű válaszokat?

Jó ez így?

Nem, nem kell,

nem kötelező válaszolnod, de a megoldások, a válaszok is benned vannak.

2023. okt. 28. 09:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális ami nálatok megy , nálam ez instant válás lenne.
2023. okt. 28. 21:53
 20/22 anonim ***** válasza:
32%
Egyszer volt ilyen kapcsolatom. Villával megszúrtam. Elèggè vèrzett. Utána nem hadonászott többet,meg nem is rázogatott.
2023. okt. 28. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!