Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves gyermekem dolgozik?

Egy kérdés kérdése:

16 éves gyermekem dolgozik?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya válás közepén vagyok. A 16 éves gyermekemet ellenem fordították. Nem láthatom, nem beszélhetek vele. Én keresem de hiába,soha nincs otthon.

Tudomásomra jutott hogy dolgozik valahol. Hol tudnám lekérdezni hol dolgozik vagy dolgozik e egyáltalán?

2023. okt. 26. 16:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%
Csak suli meleltt dolgozhat valamit.
2023. okt. 26. 20:29
 22/27 anonim ***** válasza:
93%

Itt a legkisebb probléma,hogy dolgozik. Az én lányom is dolgozik középiskola mellett.

Az viszont nagyobb baj,hogy elvileg sosincs otthon. Ő nem akar látni,vagy hazudnak neked,hogy ne láthasd?

2023. okt. 26. 22:53
 23/27 anonim ***** válasza:
68%

16 éves koráig tanköteles! Suli mellett is dolgozhat csak éjjel nem!

8 általánossal is mehetsz gyárba, takarítani, konyhára sőt még boltba is!

Írod jár iskolába, akkor meg? Azt csak tudod hova.

Jogaid meg neked is vannak!

2023. okt. 27. 08:32
 24/27 A kérdező kommentje:

22: igen hazudnak nekem.

23: tudom hová jár suliba.

Ezt szerettem volna tudni hogy dolgozhat e.

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget

2023. okt. 27. 10:36
 25/27 Metionin ***** válasza:
100%
És mi a probléma azzal, hogy dolgozik? Mi köze ennek a válásodhoz? Igen, dolgozhat csak 12 órát és éjszakát nem vállalhat amíg nincs 18. 1 szülő aláírása bőven elég akármelyik diákszövetkezetnél de anno mi simán aláírtuk a szüleink helyett a papírt, kutya sem rugózott rajta.
2023. okt. 27. 10:47
 26/27 A kérdező kommentje:
25: köszönöm szépen a segítséget!
2023. okt. 27. 10:57
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell hozzá diákszövetkezet. A mi cégünknél is dolgozott egy 16 éves kissrác. Annyi hogy más szabályok vonatkoznak a munkaidejére illetve a munkaszerződését az egyik szülőnek is alá kellett írnia.
2023. okt. 27. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!