Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyós-após látogatás előtt...

Anyós-após látogatás előtt alaposabban takaritasz?

Figyelt kérdés
Mármint ha ők mennek hozzátok:)
2010. okt. 19. 10:51
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Utsó

Nálunk mondjuk ez nem igy van,ott még a földről is ehetsz.

2010. okt. 19. 15:51
 22/24 anonim ***** válasza:
Atyaisten, 2-3 hetente szekrényelmozdítás, függönymosás? Hogy lehet ezt bírni napi 8 óra munka mellett? Ha minden nap takarítanék, hétvégenként meg szekrényt mozgatnék, akkor mikor lenne időm élni? Olvasni, marháskodni a gyerekekkel, edzésre menni vagy csak úgy nézni ki a fejemből... Nálunk akkor van elhúzva a szekrény, ha festés van. Ja, és az exanyósom bármikor jöhet bejelentés nélkül is, még sose takarítottam miatta alaposabban, igaz, nem is ezen múlik a kapcsolatunk. Eddig még nem merült fel témaként köztünk, hogy mivel mosok fel, viszont a pasiügyeinket mindig megvitatjuk.
2010. okt. 19. 19:21
 23/24 anonim ***** válasza:
Családtagok, szal nem takarítok jobban, mint máskor. Ha más jön látogatóba, annál inkább.
2010. okt. 20. 16:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Én meg jó magasról lesz...m,hogy a drága anyósom mit gondol rólam....Ha valami nem tetszik neki,akkor vagy nem jön többet vagy neki áll takarítani.(lehet lepontozni,de a lakás van értem és nem fordítva)
2012. ápr. 5. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!