Anyós-após látogatás előtt alaposabban takaritasz?
Nem. Rendszeresen takarítok,soha nincs nálunk kupi. Bár nincs is patikatisztaság. Ök is és a szüleim is akkor jönnek,amikor akarnak. Ha véletlen valami még sincs "rendben",akkor elnézést kérek,hogy nem volt még erre időm.
Emiatt még soha nem volt vita közöttünk.
Szerencsére hozzánk sem szoktak hívatlanul beállítani.
De ha bárki jön, előtte alaposabban takarítok. Anyósom jó fej, nálunk meg van hülyülve, hogy nincs mit csinálni, max. ebéd után segíthet leszedni az asztalt. Eddig a rokonságtól is csak azt hallottam vissza, hogy milyen tip-top rend van nálunk, mindig tisztaság, nagyon jó háziasszony a menye... :)
Ennek örülök, és igyekszem, hogy ne is változzon a véleménye. Bár, nem tudom, mi lesz, ha megszületik a babánk, akkor már biztos nem lesz ennyi időm a lakást suvickolni.
:)))
na akkor nem csak én gondolom ugy,ahogy:)
szerintem akit nem kedvelsz annál alapbol kritikusabb vagy:/
ha a szüleim jönnek az más..veletek is igy van?
11:24 vagyok
engem nagyon szeret az Anyósom. tényleg saját lányaként. de ugyanakkor nagyon kritikus, nagyon meg akarja mondani a véleményét, stb... ezért ez nem 100%-ban kölcsönös. én nagyon tisztelem őt/őket, de nem tudok úgy beszélni vele, mint a saját Anyukámmal.
nem biztos, hogy az ellenérzés jele a kritika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!