Mindenkinek felível az élete körülöttem, én meg a béka feneke alá jutottam?
Testvérem Amerikába költözik a családjával, nagyon jó állást kapott. Régen egy szinten éltünk. Anyám a Balatonra költözött nemrég, nyugdíjba ment. Unokatesóim egyszerű munkásból mára egy szállítmányozó cég tulajdonosai. Szüleik Ausztriába költöztek.
Nekem átlagosan ment, elégedett voltam. Ehhez képest a feleségem válik, a gyerekem ellenem van fordítva, olyan betegségem lett, hogy nem tudok dolgozni, műteni is fognak. Anayagilag padlón vagyok, érzelmileg és egészségileg is. Most el kell költöznöm egy kis lyukba. Teljes a csőd.
Irigyelve nézem mi van körülöttem. Ha mindenki maradt volna ahol eddig volt nem zavarna annyira, de így hogy mindenkinek most ütött be a siker … hogy lehet ezt kezelni?
Attól, hogy lepontozzátok aki leírja hogy a kérdező egy egoista depresszív önsajnáltató féltékeny ember még igazuk van.
Mit szeretnél kérdező adják oda a cégüket a házukat a pénzüket csak azért mert te elcseszted az életed?
Minden amit leírtál a te saját hibád ha az én tesóm lennél még szájon is vágnálak, hogy ilyen életképtelen lúzer lettél hogy mindent elvesztették pedig mindened megvolt.
"Mit szeretnél kérdező adják oda a cégüket a házukat a pénzüket csak azért mert te elcseszted az életed?"
Nem, de mondjuk azért a külföldre mentek közül valaki kisegíthetné őt is (főleg így, hogy most már akkor család nem megy vele, mert válnak).
Én Angliában élek, és idegennek is segítettem már, nem egyszer (úgy értem, ismi ismerősének az ismerősének.) Volt, akit felvettem látatlanba az asszisztensemnek (multinál dolgozok, és pont akkorra érett meg a helyzet arra, hogy lehessen egy asszisztensem). Volt, akinek lakhatással segítettem (magyar lányzót kidobta a fiúja itt a városban, egyszer taliztunk uszodában és névjegyet adtam neki, itt lakott nálam egy hónapig, míg haza tudott menni Magyarországra).
Szóval nem hiszem el, hogy testvérnek/unokatestvérnek, és főleg olyannak, aki segített nekem, ne mozdítanék meg valamit (de ez én vagyok).
Ti meg csak rugdossátok a kérdezőt nyugodtan.
Ja, még annyit, hogy ha ő "magyar", mert rosszul esik neki, hogy akiket segített (tudással, felkészültséggel, ötletekkel, tanácsokkal), azok jellemtelenül, gerinctelenül elhúztak mellette, akkor ti, itt válaszolók ezerszer "magyarabbak" vagytok, mert a földön fekvőn tapostok.
(És itt biztos mindenki örömmámorban úszna, ha úgy járt volna, mint ő, ja, nem is...)
"nem is csodálom, hogy otthagy a nejed a gyereked meg tojik rád."
Na hát az ilyet aki így nyilvánul meg, úgyse lehet komolyan venni, szerintem a wc-n ül, éppen tojik, és közben kérdezőket alázgat (próbál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!