Van itt olyan szegedi vagy környéki, aki részt vett a szegedi eseményeken 1956. október 23-án?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen családtagotok, ismerősötök, szomszédotok, szóljatok!! Nagyon fontos és sürgős lenne!
Egy interjút szeretnék vele készíteni, házhoz megyek. Rómkat teológus hallgató egyetemista vagyok, semmi rossz szándékkal nem vagyok.
Előre is köszönöm a segítséget!
2010. okt. 18. 18:42
1/9 anonim válasza:
Nem unjátok még ezeket az 56-os visszanézéseket?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem unjuk.
2010. okt. 18. 18:45
3/9 anonim válasza:
Nálunk van egy néni a házban úgy 80 év körüli...
4/9 A kérdező kommentje:
Juj, nagyon jó lenne, ha tudnék vele beszélni! Mi módon lehetséges? Meg tudnád kérdezni, hogy belemenne-e? Aztán írnál nekem egy privit? Nagyon megköszönném!
2010. okt. 18. 18:55
5/9 A kérdező kommentje:
A priviben persze azt is, hogy hol laktok, hova mehetek. Köszönöm szépen.
2010. okt. 18. 18:56
6/9 anonim válasza:
nem szoktam vele találkozni, meg nem is vagyunk személyes kapcsolatban de megkérdezem!!
7/9 anonim válasza:
Figy, elmész a csillag térre, ezer meg idős néni/bácsi üldögél ott a padokon és szerintem készséggel válaszolnak neked :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jó lenne holnapra, ha lehet.
2010. okt. 18. 19:04
9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom végigkérdezgetni személyesen egész Szegedet. Ez nagyon lutri, annyi időm nincs. Azért köszi.
2010. okt. 18. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!