Terhes vagyok, de nem tudok örülni. Meg fog ez később változni?
Figyelt kérdés
Nehéz gyerekkorom volt, kezeltek depresszióval pár éve. Úgy érzem, hiányzik belőlem valami. Azt mondják ez most a hormonok miatt lehet, de attól félek, hogy nem fog változni. Olyan, mintha nem lennének egyáltalán érzéseim.2010. okt. 18. 18:28
1/29 anonim válasza:
Tervezett terhesség, vagy csak jött?
2/29 anonim válasza:
Ne izgulj,ha ott lesz a kezedben,biztosan megváltozik,És tudni fogod,hogy mit csinálj,De ha megmozdul és majd érzed,akkor is.Csak ne aggód magad agyon.Jön minden magától.
3/29 anonim válasza:
Hát először is ne terhességnek nevezd, mert pszichológiailag ez rossz! A várandósság nem teher...(feltéve, hogy tervezett a baba).
4/29 A kérdező kommentje:
Nem tervezett, sőt több orvos mondta, hogy természetes úton nem is lehet. Tehát csak úgy jött.
2010. okt. 18. 18:43
5/29 anonim válasza:
Szerintem meg akkor inkabb orulj neki, hogy megtortent a csoda.Nagyon sok nonek nem lehet.Es amikor mar majd nagy lesz, biztos arra fogsz gondolni, hogy de jo, hogy megis teherbe estel.
6/29 anonim válasza:
Nem biztos. Egyebkent nem muszaj megtartani...
7/29 anonim válasza:
Szia! Nyugi, most csak azért érzel így, mert sokan azt mondják ez a világ legfantasztikusabb érzése és mit kellene tulajdonképp érezni, ezért az üresség. Ha szeretnéd a babát akkor örülj neki és meglátod, az anyai ösztön ott kezdődik ahogy a kezedbe fogod. Hány hetes vagy? Voltál már első UH-n? Szívhangot hallottatok? :)
8/29 A kérdező kommentje:
9 hetes vagyok. Voltam uh-n, de semmi. Sőt rettegek attól, hogy mi lesz később. Nincs türelmem a gyerekekhez. Régen mindenki az én nyakamba akasztotta gyerekét, hogy vigyázzak rá.
2010. okt. 18. 19:18
9/29 anonim válasza:
Mesélj magadról.Hány éves vagy,milyen körülmények között élsz,mit dolgozol,Nagyjából merre laksz.El tudod-e tartani?Lesz-e segítséged?
10/29 anonim válasza:
Nyugi, én is hülyét kapok tőlük :) De a sajátodat imádni fogod. A másét van, aki utálja, de komolyan ismerek olyat, aki nagyon utálja a gyerekeket, engem is irritálnak, főleg ha üvöltenek a boltban, na akkor sikítva tudnék rohangálni, hogy takarítsa onnan azonnal, de a saját gyerek az más, őt ösztönösen szereted, akár akarod szeretni, akár nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!