A szüleim, úgy küldenek el albérletbe, hogy keresek 250 ezer Ft-ot, és az albérlet, amit most is néztem 130 ezer Ft+rezsi. Hogy tehetnek velem ilyet?
Anyád: Peti! Adj pénzt rezsire!
Te: Úgy egyeztünk meg, hogy nem kell adnom semmit, mert fizetem a hitelt, amit felvettem nektek. Én erre rendezkedtem be, tartós lekötésbe teszem a fizu nagy részét, hogy mihamarabb el tudjak költözni, ami marad, meg kell a megélhetésre, így nem tudok adni, sajnálom.
"az albérlet, amit most is néztem 130 ezer Ft+rezsi"
. Tehát Te a mama hotelből mennél egy lakásba egyedül? Ha eddig másokkal éltél együtt, akkor most is keress lakótársat.
"Nem tartottak el! Hitelt vettem fel nekik"
. Flexeld csak...
"Jó, hogy mondtam volna nemet?"
. Így: "Nem."
Kedves Kérdező! Én 18 évesen mentem albérletbe, saját elhatározásbol, a szüleim csak az első két havi bérleti díjamat állták. És megoldottam a továbbiakat egyedül. Segítseg nélkül.. Amire nagyon büszke vagyok.
Lett munkám, és munka mellett végeztem az egyetemet.
28 évesen legyél egy kicsit életkepesebb.
Tanultál volna keresnél többet, igaza van a szüleidnek közel 30 évesen húzzál el albérletbe old meg az életed.
Nehogy már eltartsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!