Így a nap végére sikeresen tönkrevágták a kedvem, mindegy, hogy miért. Neked miért volt rossz a mai napod?
Nekem holnap lesz rossz napom, mivel fel kell hívnom a T.O. (tanulmányi osztály) vezetőjét, mivel több mint egy hónappal ezelőtt kiküldték az oklevélmellékletemet tele hibákkal. Sajnos már egy hónapja ott tart az ügy, hogy nem hajlandók kijavítani, egyszerűen rám mutogatnak hogy én vagyok a hibás,miattam írták el, holott az indexembe a helyes érdemjegyek vannak benne (ergo ők cseszték el.)
Szóval holnap kell felhívnom a TO vezetőjét és meg kell majd szorongatom... ezt pedig rettenetesen utálom, hogy így kell kierőszakolni azt hogy megmozduljanak... egyébként a türelmemet kérték, de ez már a második hét, hogy nem tudom mi van most :((( szerintem a türelmem legvégső határát érték el, úgyhogy nagy valószínűséggel Pesten ( a központban) fogok panaszt tenni ... (ezt is nagyon utálom, de ha csak mutogatni tudnak, akkor ezt fogják kapni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!