Öcsém barátnőjének a viselkedése csak szerintünk kritikán aluli?
Elég nagy korkülönbség van köztem meg az öcsém között, ő most 18 éves. Pár hónapja van egy 17 éves barátnője. Most találkoztunk vele először, és ha rajtam múlik utoljára is.
Ennyire pofátlan lánnyal nagyon régen nem találkoztam.
Anyuéknál voltunk, tipikus vasárnapi ebéd. Az egészet úgy kezdte, hogy oda röffentett egy helót mindegyik családtagnak kollektíven, senkinek nem mutatkozott be, míg mi nyújtottuk volna a kezünket. Összesen 4 unoka van. A bátyámnak van 1 gyereke, nekünk 2, a húgomnak most született, 3 hónapos. Anyáméknak viszonylag nagy a nappali - étkező, nagyobb sarok ülőgarnitúra van.
Ahogy a gyerek ült volna fel, gyorsan oda tette a lábát, hogy ne tudjon felülni. 10 perc után vágta a fejeket. Töltöttem magamnak innivalót, majd rám néz, bunkón megkérdezi, hogy nekem nem hoznál valamit inni? Miközben a lába ugyanúgy fent van a kanapén 3 helyet elfoglalva. Anyám a konyhába már kivolt idegileg, hogy miért nem hívta először át a lányt csak egyedül. Ebéd után mindenki elfoglalta a helyét, ilyenkor szoktunk beszélgetni, ilyesmi. A gyerekek elvonulnak játszani. Majd szintén kollektívan felkérdezett mindenkit, hogy mikor megyünk mert őt már nagyon zavarja a gyerek zsivaj. Na itt állt fel anyám, ami nagyon konfliktus kerülő, hogy most szedje össze magát az öcsém meg kísérje őt haza, mert ezt nem tűri, hogy a gyerekeit és unokáit szólja le. Öcsém meg végig nem szólt semmit, ő meg egyáltalán nem ilyen beállítottságú.
Egyszerűen azóta se térünk napirendre, hogy mi volt ez az egész.
Ez van ha anyuci erőlteti h mutogasd be a lukat amit dugdosol...
Az én házambam meg alapvető illem van.
Én a mai napig nem nyúlkálok sehova+ családi ebédnél elmosogatok 6!!! Ember után mivel minimum ha már megzabáltatott
Mondjuk az öcséd is egy jó nagy idióta, amiért odaviszi 10-12 ember közé a barátnőjét.
Bocs, az meg ALAP, hogy nem a meghívott puncsol, hanem az öcséd kötelessége lett volna mindenkinek bemutatni őt, de az illemet ugye nem ismeri.
Szóval ahelyett, hogy a csajt hordod el mindennek, aki lereagálta valahogy a helyzetet, inkább a tesóval kellene elbeszélgetned.
Anyuka se normális.
Minket úgy tanítottak gyerekként ha vendég jön akkor kuss van, de nem ricsaj... mert ugyebár a jóneveltség.
Egyik neveletlen mutogat a másikra kb ez van
"Ti se mutatkoztatok be ezek szerint"
Hát nem is nekik kéne :D Illem erre felé luxus?
Illem , hát a kiscsaj nevét csak tudják már , hogy a Dani fiam a Kingát huzogatja x ideje.
Valszeg ha már bunkó de oda megyek " hello Tomi vagyok* csak odaböfögi h én meg Kinguci
26- Nem érdekel mit hiszel rólam és mit tennél.
A második mondatodra: utánozhatod ezt a gyakori proli szót, amit itten többször látok, de mivel nem ismersz, nem tudod megítélni egy kommentből. És nem is kellene, ugyanis ehhez nincs jogod és közöd. Választ így nem kapsz, én nem magyarázkodok gyerekagyúaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!