Öcsém barátnőjének a viselkedése csak szerintünk kritikán aluli?
Elég nagy korkülönbség van köztem meg az öcsém között, ő most 18 éves. Pár hónapja van egy 17 éves barátnője. Most találkoztunk vele először, és ha rajtam múlik utoljára is.
Ennyire pofátlan lánnyal nagyon régen nem találkoztam.
Anyuéknál voltunk, tipikus vasárnapi ebéd. Az egészet úgy kezdte, hogy oda röffentett egy helót mindegyik családtagnak kollektíven, senkinek nem mutatkozott be, míg mi nyújtottuk volna a kezünket. Összesen 4 unoka van. A bátyámnak van 1 gyereke, nekünk 2, a húgomnak most született, 3 hónapos. Anyáméknak viszonylag nagy a nappali - étkező, nagyobb sarok ülőgarnitúra van.
Ahogy a gyerek ült volna fel, gyorsan oda tette a lábát, hogy ne tudjon felülni. 10 perc után vágta a fejeket. Töltöttem magamnak innivalót, majd rám néz, bunkón megkérdezi, hogy nekem nem hoznál valamit inni? Miközben a lába ugyanúgy fent van a kanapén 3 helyet elfoglalva. Anyám a konyhába már kivolt idegileg, hogy miért nem hívta először át a lányt csak egyedül. Ebéd után mindenki elfoglalta a helyét, ilyenkor szoktunk beszélgetni, ilyesmi. A gyerekek elvonulnak játszani. Majd szintén kollektívan felkérdezett mindenkit, hogy mikor megyünk mert őt már nagyon zavarja a gyerek zsivaj. Na itt állt fel anyám, ami nagyon konfliktus kerülő, hogy most szedje össze magát az öcsém meg kísérje őt haza, mert ezt nem tűri, hogy a gyerekeit és unokáit szólja le. Öcsém meg végig nem szólt semmit, ő meg egyáltalán nem ilyen beállítottságú.
Egyszerűen azóta se térünk napirendre, hogy mi volt ez az egész.
Lehet hogy az utolsónak igaza van. Lehet hogy nem.
Lehet hogy valami más "baja" van.
Lehet hogy szimplán ilyen bunkó.
Lehet hogy nem kapott megfelelő nevelést ő sem.
Lehet hogy ő így lázad
A kérdés alapján azt gondoltam, hogy valami nagyon kétértelmű dologról lesz szó, amin jót el lehet majd vitatkozni, de ehhez képest...
Na de megpróbálok azért akkor komolyan válaszolni: ti vagytok a hülyék, minek vittétek oda a gyerekeket, egyáltalán miért van gyereketek, vagy ha már elvittétek őket a szüleitekhez, miért nem ilyen állatszállító konténerben vagy esetleg ketrecben tartva voltak a házban, hogy ne zavarják a kiscsajt abban, hogy teljes kényelembe helyezze magát... Ha a leányzó odasz4rt volna a nappali közepére vagy esetleg egyenesen bele a zongorába, az is teljesen rendben lett volna. Maradiak vagytok, szégyelljétek magatokat!
Most eszembe jutott,mikor 16 évesen elmentem az akkori barátomhoz,és az anyukája vacsi után töltött egy újnyi pezsgőt. Én lehúztam,a párom meg csak a nyelvét dugdosta bele. Nem értettem,az anyja miért néz rám olyan furán. Ja,a párom akkor 24 éves volt. Kiderült,hogy a szülei nem is tudják,hogy szokott inni,cigizni,bulizni.
Szóval,én adtam azt a csajt,akit a párom ismer,mert eszembe sem jutott volna,hogy mikor nem velem van,akkor egy egészen más életet él.
Most már felnőtt fejjel belátom,hogy ciki voltam,de azt hittem a párom szülei azért fognak szeretni,aki vagyok.
"senkinek nem mutatkozott be"
A tesodnak kellett volna bemutatnia. Ha már az illemnel tartunk.
Igen, bunkó viselkedett.
A felkérdezni szónál viszont teljesen kiégtem.
"és ahogy nézem az eddigi kommentelők is, amikor még merev szabályoknak kellett megfelelni."
Talán csak nem vagyunk proli taplok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!