Túlreagálom, hogy emiatt a kijelentésük miatt dühös vagyok rájuk?
Kisebb összejövetelt tartunk, amin kiderül az első gyermekünk neme. A keresztszülő jelöltek nem jönnek el azért, mert nincs kedvük ilyen (idézem:,,jelentéktelen eseményen, hülyeségen" részt venni.
Számítottam rájuk, hogy barátként ott lesznek mellettem a számomra fontos pillanatban. De azt mondják, nekik ez nem fontos,így nem jönnek és emiatt nem sértődhetek meg.
Mikor fogja bárki felfogni, hogy Bubuka csak neked (jobb esetben) meg férjednek (is) lesz a világ közepe?
Ezzel a bugyuta külföldi majmolással meg nem maga a gyermeked a fontos, hanem kifelé élsz..
"Ha nem vallásosak, hogyan tehetnek esküt arra, hogy keresztyén szellemben nevelik, neveltetik a gyereket?"
Rég nem erről szól ez. :D
Én konkrétan úgy vagyok keresztanyuka, hogy először a keresztlányom keresztelőjén voltam templomban, és azóta sem...
Ha nem vallásosak, akkor hogy lesznek keresztszülők? Mi értelme van akkor a keresztelőnek, miért nem névadó lesz inkább? Mert a keresztelő nem arról szólna, hogy cuki kis ruhában pózolunk a babával a templomban, mert kell a Facebookra/az Instagramra a lájkokért a fotó.
Az meg, hogy a bulira nem mennek el, nem egy nagy tragédia. Nem mindenkinek fontos egy ilyen esemény. Az is lehet, hogy más dolguk van aznap, vagy teljesen mindegy nekik, milyen nemű a baba, mindenképpen szeretni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!