Csajok! Ha a pasitok minden nap agyba bujna veletek, de tudjatok hogy meg rengeteg hazimunkatok van es esetleg mar faradtak is vagytok, hogyan tesztek eleget mindennek?
a pasik minden órában legalább kétszer igénylik.
Én meg bármennyire igénylem a jó szexet, 12 órás műszakom, plusz az otthoni elpakolások után nincs rá erőm, az hogy meg széttegyem a lábam és hagyjam magam, számomra igénytelen, ezért nem is teszek ilyet. Vagy ott vagyok agyilag is vagy nem csináljuk.
Az én barátom is tipikus férfi, de ha fáradt vagyok szólok neki, hogy bocs, de fáradt vagyok, majd reggelre áttoljuk.
Amúgy sem gondolom, hogy egy normálisan működő kapcsolatban a szexnek kéne az első helyen állnia és annak, hogy a pasimat akkor is kielégítsem, ha hulla vagyok.
Szeretem a jó szexet, de nekem nem létszükséglet.
Azért a 12 órás műszakból hazatérő nőt megnézném, hogy vonaglik tüzesen a hapsiján....persze attól is függ ki mit dolgozik....
Ha a pasid igényli minden nap a szexet, Te meg igényeld minden nap a házimunkába való besegítést. Ennyi.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!