Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem gyakran látogatja az...

A férjem gyakran látogatja az anyját. Majdnem minden nap meglátogatja. Lehet ennek valamilyen lelki magyarázata?

Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ma 14:18!Akkor majd téged a gyerekeid egy hónapban egyszer látogassanak meg.

Majd akkor az nem lesz túlzott ragaszkodás,csak arra leszek kíváncsi hogy fog neked esni.

2010. okt. 17. 14:38
 12/17 anonim ***** válasza:
A paranoid skizofrénia nagyon súlyos betegség még jó hogy látogatja sőt napi 24 órás felügyelet kéne mellé, gondolom a párodnak nem épp egy diadalmenet de egy ilyen beteget nem lehet egyedül hagyni.
2010. okt. 17. 15:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Anyukám is mindennap látogatja a a szüleit, szerintem ebben semmi rossz nincs...nem értem miért aggódsz...
2010. okt. 17. 15:14
 14/17 A kérdező kommentje:

Az én anyámnak van paranoid skizofréniája.

Az anyósom teljesen egészséges.

2010. okt. 17. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Jah bocs,nem volt érthető,mert épp a párod anyjáról volt szó.
2010. okt. 17. 16:53
 16/17 anonim ***** válasza:
35%

Igen, lehet.

Lehet ok pl az erős (túl erős) lelki kötődés.

Lehet, hogy képtelen a férfi az elszakadásra.

Lehet, túl erős a felelősség tudata.

Lehet, hogy az anya érzelmileg zsarolja.

Sokféle verziót láttam már a környezetemben. Az én hasonló korú páromat, akivel jelenleg élek, pl az anyja érzelmileg zsarolja, de szerencsére csak telefonon, mert messze él. A páromon látom, hogy szabályosan stresszes, feszült, ha az anyjával beszél, mert a mama elvárja (elvárná), hogy naponta beszéljenek telefonon. Mindenről beszámoltatná, mindenről véleménye van, mindenbe bele kíván avatkozni, folyton irányítani szeretne, ami kifejezetten zavaró, főleg így, hogy mi már meglehetősen benne vagyunk a korban és a "tanácsai" nélkül is tökéletesen életképesek vagyunk.

A saját anyukám ugyanezt műveli az öcsémmel, ott viszont azt látom, hogy az öcsém is partner ebben, nem képes az elszakadásra és ez kifejezetten árt a házasságának.

2010. okt. 18. 10:45
 17/17 anonim ***** válasza:
8%

Kieg az előzőhöz. (10.45)

Én is anya vagyok, van 2 felnőtt fiam, de nem érzem szükségét, hogy pl naponta hívogassuk egymást azzal a fiammal, amelyik már elköltözött, önállósodott és tudom, hogy őt ez rettenetesen zavarná is.

2010. okt. 18. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!