Gyerek, házastárs, szülők. Nálad mi a fontossági sorrend?
Figyelt kérdés
A pontos kérdés,hogy házasság után neked mi a fontossági sorrended; gyerek(ek), házastársad,szülők, vagy szülők,gyerekek,házastársad, vagy házastárs, gyerekek,szülők stb. Hogy képzelitek el/élitek át?2023. szept. 8. 21:38
21/24 anonim válasza:
Sajnos tudom, én a sajátjaimra gondoltam. Nem való mindenkinek gyerek és mégis nyomják azt a szöveget, hogy mindenkinek gyereket kell vállalni.
22/24 pjanka1995 válasza:
Hát kezdjük ott, hogy ebbe a világba nem szülünk gyereket. Másrészt nem hiszek a házasságban. Használjuk a papírt feleslegesen...
23/24 hosszúhajú válasza:
Kérdező látom írták páran hogy a gyerek az első de baromira nem mindegy hogy hány éves gyerekük van ezt oda kellene írni mert 5 éves nyilván egészen más mint ha valakinek egy 25 éves felnőtt különélő önálló párkapcsolattal rendelkező gyereke van, miközben te ott élsz tovább kettesben a házas társaddal
24/24 anonim válasza:
Én, házastárs, gyerek, mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!