Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerek, házastárs, szülők....

Gyerek, házastárs, szülők. Nálad mi a fontossági sorrend?

Figyelt kérdés
A pontos kérdés,hogy házasság után neked mi a fontossági sorrended; gyerek(ek), házastársad,szülők, vagy szülők,gyerekek,házastársad, vagy házastárs, gyerekek,szülők stb. Hogy képzelitek el/élitek át?

2023. szept. 8. 21:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%

Gyerek

Házastárs / Én

Szülők

2023. szept. 9. 00:34
 12/24 anonim ***** válasza:
55%
Gyerek+házastárs az első, közöttük nincs sorrend.
2023. szept. 9. 05:51
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Sorrend? Nem szoktam őket sorba állítani. Az az első, akinek szüksége van rá. Nyilván mondjuk egy újszülött etetése és pelenka cseréje fontosabb, mint a férj ebédje. A férj ebédje fontosabb, mint a 2 évessel még fél órát játszani. Anyám kórházba kísérése fontosabb, mint a férj ebedje, de megint a férj lesz a fontosabb, ha anyám csak shoppingolni akar.
2023. szept. 9. 06:52
 14/24 anonim ***** válasza:
30%
Gyerekek után én és férjem jön utána anyu és kedves barátaim.
2023. szept. 9. 07:45
 15/24 1Léna ***** válasza:
71%

A házastárs az első, ami pici gyerek esetében nem jelenti azt, hogy több időt tőltesz vele, de ha ezt a kapcsolatot nem ápolod, akkor nem lesz kivel megoldanod a gyereknevelés nehézségeit ami közös feladat.

A házastársaddal való kapcsolatot másolja a gyerek. Biztonságérzetet ad a gyereknek és neked is ha a szeretet kapcsolatod erős a férjeddel. Együtt határozzátok meg azt, hogy a többi kapcsolatot miként és milyen gyakorisággal ápoljátok, és/vagy milyen új kapcsolatokat építetek.

2023. szept. 9. 08:10
 16/24 anonim ***** válasza:
58%
Csak egy debil incel képzelheti azt, hogy sorrendet lehet fölállítani közöttük.
2023. szept. 9. 09:57
 17/24 anonim ***** válasza:
25%
Lányom, én aztán a többi. Nincs sorrend. Barátok is fontosak. Jól összetudom egyeztetni mindegyiket.
2023. szept. 9. 11:02
 18/24 anonim ***** válasza:
58%
A gyerek nem fontos nekem, ezért nincs és nem is lesz. Nekem a szüleim fontosabbak, mert kapcsolatok jönnek-mennek. Én nem igazán hiszek a házasságban, mert annyi a válás, még jónak tűnő kapcsolatokban is jellemző a megcsalás stb. Sosem bízhat az ember 100%-ig a másikban. A szülőkben lehet egyedül biztos az ember, mert ők jó esetben sosem fordulnak el az embertől, ha csak nem csinál valami őrült nagy hülyeséget.
2023. szept. 9. 14:46
 19/24 anonim ***** válasza:
35%
18:mennyire igazad van.
2023. szept. 9. 20:11
 20/24 anonim ***** válasza:
33%

18.

Fogalmad nincs milyen semmirekellő szülők vannak.

2023. szept. 10. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!