Egyedülálló szülők ti hogyan spóroltok?
Egyedülálló anyuka vagyok, segítségem semmi nincs. A volt férjem szülei nem élnek. Az én szüleimmel évek óta nincs kapcsolat.
Nem kíváncsiak ránk.
Az össz bevételem 300000 Ft.
Ebből 120 ezer az albérlet + rezsi.
Ha a gyerek beteg akkor muszáj táppénzre mennem vele. Nincs senki, aki tudna vigyázni rá. (5 éves).
Hó végére alig marad pénzem, vagy semmi. Kezdek aggódni mi lesz majd ha iskola kezdés jön jövőre.
Most is furdal a lelkiismeret, mert az első napon az oviban mindenki mesélte a külföldi nyaralásos élményeit, én meg különböző játszóterekre, egy nap balatonra és néhány alkalommal strandra tudtam vinni a gyerekemet.
Magamnak már tényleg szinte semmit nem veszek. Gyereknek is sok dolgot használtan. De így is alig jövünk ki.
Én a helyedben vállalnék valamilyen könnyű home office ügyfélszolgálatos állást részmunkaidőben kiegészítésnek.
300 ezer forint albérlet mellett kb éhbér, nem lehet sokat spórolni rajta.
Egy munkahelyen sem tud helyt állni, majd még kiegeszítés is? Az ügyfélszolgálatos home office-t aki ajánlgatja, annak fogalma nincs róla, hogy ugyanúgy ott kell lenni gép előtt, nem pedig mászkálás van a lakásban, mikor éppen kakaót kíván a beteg gyerek. Főleg ügyfélszolgálatban.
Kérdező, nem ismerünk.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, ilyen sz@rok a fizetések, és maga a nem empatikus környezet.
Én pontosan ezért már semmiképpen nem függnék egy munkahelytől.
Vállalkozó lettem. Webshop, marketing, tanácsadás, saját szolgáltatások. A szakmámat az online térbe vittem. Na ez nem kötött.
Nem tudom, mihez értesz, át lehet-e vinni neked is, vagy lenne-e csak annyi időd, míg egy-két képzést megcsinálsz?
"Nyilván jobb a meleg szar, az legalább ismerős, és biztonságot ad."
Tudod, ha az ember felelősséggel tartozik egy gyerekért, akkor igen, a biztos meleg sz*r is jobb, mint a bizonytalan, mert a gyereknek nem mondhatja, hogy bocsi, nem eszümk a héten, mert megpróbáltam, de nem jött be.
Na ezért nem lesz az országban változás. Az ilyen berögződött valóságtól messze álló gondolkodás miatt. Mert az aztán nagyon jó a gyereknek, ha azt látja, hogy anya mindent lenyel, tűr, elvan a szarban. Köszönöm az ismételt bizonyítást.
De mélyebb pszichológiába nemennék bele. Azt csak olyannal lehet, aki az eget ugyanúgy kéknek látja, nem zöldnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!