Egyedülálló anyák: hány gyereketek van és maximum hány gyerekes férfival jönnétek össze?
Utolsó! De jóóó én is szeretnék még babucikákat! 🥰 es persze valahogy megismerni valakit..
Gratulálok 😍
Egy kiskamasz gyermekem van, elvált nő vagyok.
Ezért nekem nem lenne gond, ha a férfinek is lennének gyereke(i), sőt.
DE: akár nála vannak elhelyezve, akár váltottban vannak (kicsiknél szerintem ez a legrosszabb, de ez csak egy vélemény, a környezetemben tapasztaltam pár negatív példát, szóval akár normális is lehet ez is..) akár nem ő neveli őket, legyen NORMÁLIS, tisztességes a gyerekeivel, volt feleségével. Egészséges határokon belül, de igenis támogassa őket (gyerektartás, ünnepek, megbeszélt nagyobb dolgok stb.) tartsa velük a kapcsolatot és beszéljen normálisan, bánjon tisztelettel a gyerekei anyjával (ne k..rvázzon minden elvált nőt, ne puffogtassa a butaságot, hogy a keményen megkeresett 20 ezréből jár a volt nője műkörmöshöz meg társai :D )
…akkor várhatom, hogy velem korrekt, szeretetteljes lesz és tisztelni fog, ha a múltjával kapcsolatban is látom, hogy korrekt és emberséges maradt.
Ez nem jelent persze napi “dumcsizást” meg ‘“puszi-puszi”-t az exszel, meg lehet ebben találni a rendes kommunikációs mértéket, aminek alapja(i) a közös gyerekek, nem más.
…ja és legyenek normális, rendezett körülményei, stabil egzisztenciája, ami elégséges magára és a gyereke(i)re.
Én is bőven tudom ezt a szintet hozni… és igen… ritka ez, mint a fehér holló, hogy egy elvált férfi (vagy akár nő is) normális anyagilag és emberileg is mint a fehér holló.
…azt már meg sem említem, hogy a fentieken túl legyen igénye kölcsönösségen, elköteleződésen, hűségen alapuló, olyan “normális” értékrendű kapcsolatra, necsak ilyen “összejárunk szexelni, mert jááááájjjj sérülne különben Mucika lelke” :D :D :D
(Na ezért vagyok egyedül, mert ilyen paraméterekkel nincsenek férfitömegek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!