Egy szerettem elhunyt. Szeretnék az emlékére egy tetoválást csináltatni magamra. Van ötletetek, hova, milyen formában? Keresztnevét? Monogramját? Idézet formájában (mi legyen az idézet? )
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 12:35
11/14 anonim válasza:
én vagy a csuklómra vagy a vállamra csináltatnék!és a monogramját!
12/14 anonim válasza:
Én a helyedben várnék. Ha sikerült feldolgoznod és így gondolod akkor is max akkor. Most másképp látsz mindent. Ha a párod halt meg akkor pláne. Nem hiszem hogy más nevét szeretné majd rajtad nézegetni évek múltán a kedvesed. (Valaki akinek meghalt fiatalon a testvére)
13/14 anonim válasza:
nekem egy virágcsokrom van: egyik nagymamám elékére margaréták vannak benne(a neve után), a másik nagymamám emlékére pedig ibolyák(pontos másai annak, amiket még nagyon régen az emlékkönyvembe rajzolt).
nagyon szerettem őket, rengeteget foglalkoztak velem és bár tetoválás nélkül is naponta eszembe jutnak, de így van egy képi megjelenése annak, hogy mennyire ők vagyok.
emlékezni sokféleképpen lehet és annyi tisztesség lehetne sokakban, hogy másokat nem szólnak meg azért, ahogy ő teszi.
14/14 LemonNinjaa válasza:
Nekem 3 napja halt meg nagymamám. Nagyon szerettem. Régen azzal viccelődtünk, hogyha esetleg meghalna, rám hagyja a nagyon vagány habverőjét, ami még az ő nagymamájáé volt. Szeretnék egy minimalista habverőt a bokámra, ha már feldolgoztam. Ha nem sírnék, akkor biztosan nevetve gondolnék rá, illetve mesélném el annak azt, aki megkérdezi, hogy milyen bolondok voltunk nagymamámmal. :) <3 Nyugodjon békében a világ legjobb nagymamája <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!