Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám nem enged bulizni...

Anyukám nem enged bulizni menni. Mehetek így bulizni?

Figyelt kérdés
Szilveszterkor sem engedett. Amikor elaludt elkéretőztem nevelő apámtól, és elengedett. Máskor is el merjek menni így, hogy anyum nem tud róla?14 éves vagyok.
2009. jan. 1. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Előző válaszoló vagyok.

Úgy néz ki kedves és rendes tini vagy, szerencsés anyukád :o)

vigyázz magadra, BUÉK!

2009. jan. 1. 23:15
 12/18 anonim ***** válasza:
97%
Figyelj csak, egyébként én plébániánk közösségi házában szilvesztereztem, ott volt minden korosztály, a legkisebb pár évestől a legidősebb 70-en túli emberig. Volt zene, kaja, üdítő, éjfélkor pezsgő, játékok, tombola. És jól szórakozott mindenki. Ha esetleg úgy szerveztek haverokkal, hogy mondjuk valakinél, és van felnőtt is, aki figyel azért a legfontosabbakra, akkor szerintem anyukád is nyugodtabb szívvel engedi a szórakozást, mert tudja, hogy vigyáznak rád. A dizsit, én meg mondom őszintén, nem szeretem, pedig 24 vagyok. Kevés az a hely, ahol úgy lehet szórakozni, hogy nem cigifüstös hajjal mész haza, és nem tapiznak le akár véletlenül is, mert tömeg van. (ez mondjuk BP, lehet, hogy vidék más)
2009. jan. 1. 23:27
 13/18 anonim ***** válasza:
97%
Vidéken nemcsak a tömegben tapiznak le...:)
2009. jan. 2. 07:39
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
Látod? Édesapádról nem is írsz egy szót se, pedig ő tudja, hogy Te az ő lánya vagy! Boldog Új Évet Kislányom! Édesapád
2009. jan. 2. 23:21
 15/18 anonim válasza:
56%
Óóó, ez most? Hm.... Wtf... :O:D
2009. jan. 3. 21:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

16 éves vagyok. 14 éves korom óta járok mindig bulizni.

1.lezüllöttem. (ez természetesen személy- és társaságfüggő)

2.baromi unalmas már.

mire normálisan bulizhatnék nemlesz kedvem. szal. nemenjsehová.

2009. jan. 14. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
A 23:21-kor kérdés küldője tényleg a te édesapád.
2009. jan. 15. 22:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Illetve válasz küldője! Mondok két szót amiről rám ismerhetsz! "kormos cica"
2009. jan. 15. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!