Hogyan adjam be ezt a családnak?
Egy nagyon nem szokványos párkapcsolatban élek.
Ha érdekel hosszabban, akkor tettem már ki kérdést erről: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Röviden tömören arról van szó, hogy a kapcsolatunkban szexuális jelentősége van annak, hogy hízok. A növekvő méretemet már nem hagyja szó nélkül a családom, főleg a szüleim. Elegem van a füllentgetésből és a hazudozásból. Van értelme elmondani nekik, hogy ez a kapcsolatunk része, vagy csak azt érném el vele, hogy megutálnák a barátnőmet, amiért kvázi hizlal?
Hívd össze a családodat és meséld el nekik őszintén, hogy miben vagy és hogy segítségre van szükséged ! Ne halogasd, mert itt már az életed a tét!
Te is tudod, érzed, hogy ez így nem jó, nem az igazi - ellenkező esetben ugyanis nem írnál ki kérdéseket a problémádról..
"Biztosan megutálnák a barátnődet."
Ilyen degeneráltakkal mást nem nagyon lehet.
A barátnőd lehet, hogy sertés hizlalo családban nőtt fel. Betegek vagytok mind a ketten mentálisan.
Hamarosan döntened kell a saját életedrol, sorsodrol. Ha te nem teszed, a természet fogja megoldani.
Te döntesz... Most még.
Nem gondolom, hogy az internetre tartozik, de máshol nem tudok névtelenül kérdezni.
#14: 102
Beleolvastam a másikba is, tehát fennáll egy ilyen etetés fétis.
Ritkán írok ilyet itt, azt hiszem nem is írtam még, de szakember kéne. Önkárosító dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!