Nem várható el hogy mindig ugyanaz az unoka ugorjon a mama kedvéért?
Van három unoka, de mindig az egyik vigye ide vigye oda, téli kora reggel a mínusz valahány fokban meg 40 fokban a nyári délután is munka előtt munka után vagy szabadnap. És mikor valakitől jön a kérdés hogy miért nem a másik kettő, hát mert épp a haverokkal van mert épp tart a délutáni szundi mert épp főz, mert épp most van szabad ideje magára stb.
Véleményetek szerint normális ez a hozzáállás? Vagy ahogy a másik kettő úgy a harmadik is találhatna magának valami alibi kifogás?
A harmadiknak nem lenne kifogasa? Biztos o is faradt stb... Vagy van mas is? Pl kozelebb lakik?
A 3 emberkenek meg kell ezt beszelnie. De pl az mas, ha a mama nev szerint keri oket sorra... nem tudjuk a teljes storyt
Ez úgy van hogy aki nem elég határozott azt fogják mindig ugráltatni. Vannak erősebb személyiségű emberek akik még időben meghúzzák a határokat. Őket soha senki nem fogja ugráltatni. Aki viszont olyan hogy lehet ugráltatni, az egy életre megszívja, nem csak a családi környezetben hanem a munkahelyén is. Meg kell tanulni időnként nemet mondani. Majd akkor előveszik a másik unokát. Ha te mindig hagyod magad, akkor azt ki is fogják használni.
Nem is tudom mi van azokkal akiknek már a gyerekeik is külföldön élnek, az unokáik is oda születnek? Ők hogy oldják meg?
Nem normális, de általános.
Nálunk is ez van. A többi unoka, dédunoka csak ünnepnapokon szokott menni, amikor kapnak ajándékot/pénzt a köszöntésért. Van amelyik egy utcával arrébb lakik a mamától.
Én 50 km-re, de mindig nekem és a páromnak kell menni segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!