Irigyellek titeket. Én nem tudok örülni semminek, csak annak, ha folyton aludhatok.
2010. okt. 16. 10:56
12/24 anonim válasza:
10:56
akkor nem panaszkodni kell, habnem keresni a jó dolgokat. A sült galamb ugyanis nem fog a szádba repülni.
2010. okt. 16. 10:57
13/24 anonim válasza:
ma 10:56! az elsp válaszadó vagyok... hidd el ez nem magától jön:) hosszú időkbe telt mire ráneveltem magam. mikor az ember elér egy bizonyos kort ez a képesség elveszik belőle. egyzserűen minden sötét lesz és sz*rsz a világra. De a folyamatot vissza lehet fordítani, csak elég idiótának kell hozzá lenni:) próbálkozz csak, egy idő után menni fog! első lépésként mondjuk ne félj önmagad lenni, ha úgy van kedved énekelj az utcán - és ha hülyének néznek nevess rájuk. ez felszabadít annyira hogy később ki tudd fejleszteni a képességed rá, hogy észrevedd ezeket a csodákat, de figyelni kell :)
2010. okt. 16. 11:04
14/24 anonim válasza:
Az én napjaimat ezek az apróságok tehetik szebbé:
-Ha reggel nem kell rohannom, így tehát főként a nyugodt hétvégék.
- Egy farkát csóváló kutyus ,akinek szimpi vagyok vagy egy cica, aki hozzámbújik.
- Napsütéses, picit hűvös őszi séták.
- Egy jó novella.
- Egy jó, hosszú ,kimerítő baráti beszélgetés.
- Egy jól megírt dolgozat.
2010. okt. 16. 11:12
15/24 anonim válasza:
Panaszkodtam én? csak leírtam velem hogy van. Egyébként ha önmagam vagyok, abból semmi jó nem sül ki. :) De azért köszi!
2010. okt. 16. 11:34
16/24 anonim válasza:
aaaazvolna a lényeg... :D
2010. okt. 16. 11:35
17/24 anonim válasza:
Isteni érzés olvasgatni Titeket! Igen, mindenki próbálja meg megtartani magában a világra rácsodálkozó kisgyereket. Az életben mindenhol elvárások vannak, végigrohanjuk a mindennapokat, megfelelünk mindenféle kényszereknek, de amíg megmarad ez a részünk, addig tudunk igazán élni. Egy jót szippantani eső után a levegőbe, az arcunkat a Nap felé fordítani, és csak érezni, hogy de jó. Szép napot Mindenkinek!
2010. okt. 16. 11:59
18/24 anonim válasza:
Reggel a férjem mellett kelni. :) Még csak 2 hete vagyunk házasok! :) És egyáltalán kimondani, hogy a férjem! :)
A jó szex, ami tegnap volt (sajnos miattam ez ritka :().
Vagy ma megköszöntöttem a tesóimat a szülinapjuk alkalmából! :) Olyan jó volt hallani a hangjukat! :) Imádom őket! :)
2010. okt. 16. 12:27
19/24 anonim válasza:
A 9 hónapos kisfiam mosolya,a férjemé...de a legjobb együtt látni őket.
2010. okt. 16. 12:45
20/24 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadók!
köszönöm az eddigi válaszokat, jó volt olvasni benneteket. én nem vagyok pesszimista, ugyanígy örülök minden apróságnak, mint Ti. célom inkább az, hogy mutassuk meg egymásnak hogy milyen szép is tud lenni az élet :) egyszerűen szerettem volna, ha egy kicsit gondolkodtok ezen, és ettől máris szebb lett a napotok. semmi mást nem várok a kérdés kiírásától :) ha végiggondolja az ember, mik a szép pillanatok az életben, máris bolodg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!