Hogyan közeledjek a párom 17 éves fiához, ha teljesen elutasítja a kapcsolatunkat még 2 év után is?
Mondjuk ez a "hogyan közeledjek hozzá", meg "elutasítja a kapcsolatunkat", ezek abszolút párkapcsolatra használandó kifejezések.
Oké, a kérdező (tudatos énjével) nem párkapcsolatra gondolt, de ezek tipikus freudi elszólások.
Miért kellene elfogadnia, pláne haverkodnia egy tök idegen emberrel?
Ez a baj a a kib. mozaikcsaládnak csúfolt szrral, hogy apuka-anyuka összejönnek, király, de ELVÁRJÁK a gyerekeiktől, hogy olyanokat "kedveljenek", akikhez gyakorlatilag semmi közük.
Nálunk is ment a pattogás, miért nem vagyok jóban nev.anyámmal. Öhm... mivel gyakorlatilag kaptam 1,5 hónapot, hogy elfogadjam, létezik aztán költöztünk is össze.
Nem azért, mert én akartam, hanem mert apám! és nekem fiatalkorúként mennem kellett vele.
Remek volt, komolyan.
Ha lenne gyerekem és ne adj az ég, megözvegyülnék, ebbe sohasem kényszeríteném bele, mert egy kics.szés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!