Miért is akar a menyem haszonélvező lenni?
Az a helyzet, hogy a fiammal vettek egy lakást hitelre, a fiamnak volt saját onereje, illetve végül a hitelt is más adostarssal vette fel, mert a párja nem lehetett adóstárs, nem is házasok. Tehát azonkívül,hogy ott lakik a nő a gyerekeivel a lakásban semmi köze nincs hozzá.
Szóba került mi a tervük a jövőben és a nő szinte nagylelkűen jelentette ki, hogy természetesen ha úgy van, átveszi az adóstárs szerepét, ha van rá mód, de nem akar tulaj lenni, hanem haszonélvező, neki az teljesen megfelel. Mikor rákérdeztem, hogy tudja -e ,hogy kinek mennyi és milyen joga van, közölte, hogy igen, de ők úgy tervezik és kész.
Az ő dolguk nyilván, nem mondtam semmit, azért is írom ide ki, lehet, hogy velem van a baj, féltem a fiam, nem akarom, hogy ki legyen használva.
Hú de sokat adhat a kasszába a nő ha adóstársnak se volt alkalmas a bank szerint, magyarul nincstelen.
Úgy nagyon könnyű "közös" kasszán lenni ha csak a másik fél ad bele szinte mindent. Nyilván aki szerint ez rendben van, az maga is efféle "közös" kasszán élősködik és védi a mundér becsületét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!