Hogyan mondjam el ezt a szüleimnek, hogy baba lett a vége esküvő előtt? (bőv. Lennt. )
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a szüleim nagyon régimódi gondolkodású emberek. Ez alatt azt értem: hogy házasság után van szex. Valószínű azért ilyenek, mert igen jómódúak, és a társasági körük is hasonlóan gondolkodik. Egyszerűen ebben a világban élnek, nem haladnak a korral. Szóval, 22 éves vagyok. 4 éve van udvarlóm. A párom fél éve megkérte a kezem. A szüleim úgy tartják, hogy ne válással végződjön, éljünk együtt egy évet, persze testi kapcsolat nélkül, és nézzük meg, mi hogy működik. Sajnos a testi kapcsolat kihagyása nem sikerült. Én már nem úgy gondolkodom ahogy ők, hiába tudom, hogy ez nekik fontos lett volna. Imádom a párom, eddig is elfogadta a rigojáikat, azaz, 26 éves létére csak hétvégente mehettünk el, akkor is csak pár órára. Lopott csókok és egyebek. Míg iskolába jártam a szüleim semmit sem engedtek. Így mikor megengedték, hogy összeköltözzünk, nagyon szabadnak éreztem magam. Úgy voltam vele, a szüleimnek nem kell tudniuk mikor voltam elsőre úgy a párommal. De sajnos becsúszott a pici. 6 hetes terhes vagyok, viszont a szüleim ezt nem fogadnák el. Április elejére van kitűzve az esküvőnk, már hellyel-közzel szervezik. Viszont akkora nagy hasam lenne. A szüleim így nem engednék, hogy oltár elé álljak. A terhességem sem tudom, hogy fogják fogadni. Eddig a nagynénémnek mondtam el, de csak egy pofonnal tudta jutalmazni, és avval, hogy csak várjam meg, mit kapok a szüleimtől. Félek a vitától, a családi botránytól, de a családunkban fel sem merülhet az abortusz. :S2010. okt. 15. 17:18
11/64 anonim válasza:
Az elöttem szólók már nagyjából mindent leírtak, annyit fűznék hozzá. hogy van egy mondás, miszerint: ész van, pénz nincs. Menj férjhez tartds meg a babát.(neadj isten nem lehet több , bánnád egy életre) A szüleid meg majd megbékélnek, ők lesznek legjobban meghatva, meglátod, ha megszületik, még ha évek mulva tudod is meg. De sajna a vitát nem tudod elkerülni, de legyen szerencséd. sok sikert!
12/64 anonim válasza:
szard le a véleményüket. 22 évesen azt csinálsz amit akarsz
13/64 anonim válasza:
Az ilyet a baba sem hatja majd meg,mert csak a látszat számít nekik nem a lányuk boldogsága....
14/64 anonim válasza:
17, 22 -es vagyok, fordítva írtam, pénz van , ész nincs bocs
15/64 anonim válasza:
Egy terhes nöt megpofozni? Még fel is jelenteném,a gyagyás boszorkányt! A szüleid meg elfogadnak söt örülnek,ha igazán szeretnek téged.ha meg nem és a társasági körüket meg a véleményeket jobban szeretik mint a saját terhes lányukat,akkor meg inkább,ki sem fejtema véleményemet hogy milyen szülök,ha jómóduak ha nem! A pénz nem minden söt!
16/64 A kérdező kommentje:
Még elmondani is félek. Apám kishíján agyonver ha megtudja. Még 20 évesen is, mikor elszöktem egy estére, (életemben ekkor szórakoztam először), mikor haza értem csúnyán megvert.
Tudom, hogy lépnem kell, de félek. Nem is kicsit. Ők ilyenek, uralkodnak felettem. Náluk csak egy esélyem van, ha ezt eljátszom kitagadnak, és az életbe nem léphetnék be többé a házukba. Még az utcán sem köszönnének. Rettegek ettől a helyzettől.
2010. okt. 15. 17:32
17/64 anonim válasza:
..ja, és azt a nagynénire értettem nem rád!!!!(17, 29-es)
18/64 A kérdező kommentje:
Egy baba sem hatná meg őket, ebben biztos vagyok. Csak abban reménykedem, hogy nem fogadják annyira rosszul, de ennek az esélye sem kicsi. Talán anyámba bízom valamennyire, hisz ő is anya volt, csak nem tenne ilyet... nem tudom.
2010. okt. 15. 17:35
19/64 anonim válasza:
Tagadjanak ki,mint hogy kiverjék belőled szegény gyereket...20 évesen megvernek mert elmész szórakozni,ne haragudj de magadank köszönd,nem siránkozni kell hanem lépni,kilépni,és inkább ne köszönjön,rád se nézzen...De legalább nyugtod lezs...
20/64 anonim válasza:
Tudod mit? Ne mondj semmit! Majd ha látják hogy nö a hasad rájönnek,oszt igy jártak! Hát ne haragudj én inkább kitagadtatnám magamat,mint hogy 22 évesen ilyen f@szfej szüleim legyenek! Ùristen tudják az öseid hogy a 21. században élünk??? Mégilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!