Elvesztenéd az egyik hozzátartózod autóbalesetben, ülnél autóba utána?
A férjem majdnem meghalt autóbalesetben. A kórházból autóval hoztuk haza, később a kontrolokra is autóval vittem. Amint felépült, visszaült az autóba és azóta is minden nap vezet (máshogy nem jutna be a munkahelyére) Az viszont igaz, hogy azóta (ez 15 éve történt), ha késik, és nem szól, hogy késni fog, a mai napig halálra izgulom magam amíg hazaér.
Az egyik ismerősömnek a nagybátyja halt meg autóbalesetben, az ismerősöm vezetett, ő megúszta karcolásokkal. Azóta is vezet, pedig nagyon megrázta a nagybátyja halála (nagyon szerették egymást, a nagybátyjáéknak nem lehetett gyereke, és az ismerősöm szinte a gyerekük volt, a végrendeletükben is mindent ráhagytak)
Lehet, hogy jo ideig nem ulnek, en megertem a baratnod...
Van egy ismerosom, aki egy eve halalos balesetet okozott, es meg a jogsijat sem vettek el. Azota is autoval jarkal, eli vilagat... Nekem- es nemcsak nekem- kicsit fura, hogy egyaltalan autoba mer ulni.
Nekünk még tavaly balesetünk volt,egy idióta belénk jött 100-al hátulról a pirosnál.És az a durva,hogy én azelőtt egy pár másodperccel kötöttem be magam :D
Na de én azóta is retteg ha kocsiba ülők,de csak akkor ha apum vezet,mivel ő vezetett akkor is,de persze nem ő volt a hibás.És,hogy a kérdésre is válaszoljak, én a lányt teljesen megértem :)
Érthető a félelem, mert nem dolgozta fel, és fogadta el a történteket. Itt egy oldal ahol vannak hasznos tanácsok, gyakorlatok a félelem leküzdésére:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!