Kívülállóknak érzéketlennek tűnhetek?
A férjem hirtelen halt meg egy éve.
A gyász rettenetesen lebénít, még mindig, egy év elteltével is rettenetes érzés, gyakran elsírom magam, ha szóba kerül a halála, ill. gyakran akkor is amikor magam vagyok.
Már régen megvettem a koszorút a számára, de még képtelen vagyok egy év elteltével is kimenni a sírjához.
Nézegetem a neten azt a környéket, ahol éltünk, mivel a halála óta visszaköltöztem a szülővárosomba, és még mindig rettenetes érzés kerít hatalmába, ha csak a képeket látom, ahol éltünk együtt.
A sírról is ismerős küldött nekem fotókat, mert képtelen vagyok még elmenni a férjemhez, a sírhoz.
Mikor tudok úgy elmenni a sírhoz, hogy nem borulok ki még a gondolatától is?
Nem KELL kimenni. Felesleges, én sem járok ki a szeretteim sírjához, mert nem szeretem a temetőket.
Akinek ez nem tetszik, így járt, foglalkozzon a saját életével.
Mások vagyunk, és csak egy hülye társadalmi megítélés vagy ELÍTÉLÉS miatt nem kell magunkra erőszakolni olyasmit, amit nem kívánunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!