Titeket is zavar ha nálatok van valaki?
Pl. én szüleimmel élek, de ha jön valaki akkor én ki sem megyek a szobából mert egyszerűen zavar hogy itt van valaki.
Most több napra jöttek hozzánk és egyszerűen nyugtalan vagyok. Ez normális?
Nem tudom úgy használni a wct fürdőt ahogy akarom, mondjuk megéhezem nem tudok kimenni és csinálni egy szendvicset mert ott ülnek.
Igen, bár nálunk az egész családot idegesíti a tartós vendégség, úgyhogy nem sokszor gyakorolták anyámék :-D
Már külön élek, múltkor anyósom tojózott be egy hétre újszülött melletti segítés címszó alatt minden veszekedés és tiltakozásom ellenére, úgyhogy hazaköltöztem anyámékhoz, annyira idegesített... Pont ugyanezért, hogy nem tudok nyugodtan tenni-venni, nem vakarhatom a fenekem a saját hazamban, nem mehetek akkor vécére amikor akarok, stb. Zavar, na. 1-2 órát még oké, az hozzátartozik a normál szociális élethez (meglepő módon már akkor is kényelmetlen, ha a saját házamban van), de annál több, huh...
“úgyhogy hazaköltöztem anyámékhoz, annyira idegesített...”
Anyádékat meg bizonyára a te jelenléted idegesítette.
igen mert ha van vki az mindig kenyszeresen beleszol barmibe.
tenyleg wc re se lehet menni mert nekik fuj, aztan azt lesik mikor hogyan mosogat az ember, meg mit tesz vesz es azt hogyan. es mindig negativan.
legutobb bnőm azert szolt be mert fúj nálunk fehér kenyér van. többet se hívtam át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!