Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy költözzek el otthonról...

Hogy költözzek el otthonról ilyen kevés fizetések mellett Magyarországon?többi lent.19/L

Figyelt kérdés

Már évek óta érzem,hogy mérgező az itthoni környezet,és szeretnék lépni, akár külföldre.

Sajnos nincs magabiztos angol nyelvtudásom,bár megértem amit mondanak és úgy ahogy tudok válaszolni,de nem az igazi.

Nem találtam olyan munkát ahol nyelvtudás nélkül mehetnék,plusz ugye kéne szállás

Van egy macskám is,akit nem hagyhatok itt,tehát a szállásnak is olyannak kéne lennie..

Nagyon nehéz helyzetben vagyok,és nem tudom merre lépjek

Itthon lehetetlen munkát találni..

Gondolkoztam azon hogy megyek egyetemre ,vagy elvegzek egy értelmesebb képzést annál ami van (sportszervezo)..

De nem tudom

Jelenleg keresem ezerrel a munkákat,de nem akarok már itthon lakni..

Nem tudom merre lépjek.

Tanuljak,hogy jobban fizető állást szerezzek?

Vagy hova menjek külföldre,hogy minden jó legyen?

2023. júl. 24. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
keres osztråk hotel munkát ott szokott lenni szállás is ,vagy németország ott is vanak olyan munkahelyek ahol szállást is biztositanak. íråny külföld.
2023. júl. 25. 05:19
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Angol helyett a németre kéne koncentrálnod. Angliába ma már nem tudsz kimenni dolgozni, csak munkavállalói vízummal. Ausztria,Németország még reális lehetőség.
2023. júl. 25. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Koliba elmenni egyetemre egy másik városba nem menne? Mellette tudsz diákmunkát is vállalni.
2023. júl. 26. 09:13
 14/15 anonim ***** válasza:
38%
Ha valaki nem talál itthon jól fizető egzisztenciát és amúgy normális, az elhúz ebből a búvalbaszott, nyomorult teves országból.
2023. júl. 26. 10:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta, kérdező?
ápr. 15. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!