Kitartanál Orbán mellett egy esetleges államcsőd esetén is?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jós, nem tudom, hogy bekövetkezik-e, nem reménykedek államcsődben, de az ország jelenlegi helyzetében érdekelnek a vélemények.2023. máj. 26. 06:57
1/20 anonim válasza:
Mért, anélkül kitartok mellette?
2/20 anonim válasza:
Én most sem tartok ki, felőlem felfordulhat. De amúgy igen a birkák kitartanának mellette mondván hogy "csúnyabrüsszel" a hibás az államcsőd miatt is.
3/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kitartasz-e mellette, sajnos nem vagyok profi gondolatolvasó sem.
2023. máj. 26. 07:04
4/20 A kérdező kommentje:
Azt pusmogják, akik államigazgatásban dolgoznak, vagy kicsit jobban belelátnak a pénzügyekbe -én nem látok bele és nem vagyok államigazgatási alkalmazott sem-, hogy azért van most ennyi ellenőrzés, azért kell real-time adatszolgáltatni majd az éttermeknek, azért engednek szabadon boldog, boldogtalan elitélt bűnözőt és azért állitanak le, gyakorlatilag minden beruházást, amit tudnak, mert teljesen kiürült a kassza. Elvileg áprilisra, már a tervezett éves hiányunk 80%-át sikerült összehozni.
2023. máj. 26. 07:07
5/20 anonim válasza:
A havi értékeknek nem sok jelantőségük van, a magyar költségvetési hiány a tervezetten belül szokott maradni év végére. Amúgy egy kicsit nagyobb hiány semmiféle "államcsődöt" nem jelent.
6/20 A kérdező kommentje:
5, nem ez a kérdés és nem arra válaszoltál.
2023. máj. 26. 07:14
7/20 anonim válasza:
El is várom a csődöt. Az majd lejjebb viszi az árakat.
9/20 anonim válasza:
Birkák szerintem azt sem tudják mi az-az államcsőd, elkezdenének Gyurcsányra mekegni
10/20 anonim válasza:
6: Csak helyretettem a hülyeségedet a fantom pusmogásaidról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!