A gyerekek vagy a karriert válasszuk?
Külföldön élek, a diplomám szrt nem ér - nem létező szakma gyakorlatilag, és nemhogy érvényesíttetni nem tudom, hanem konkrétan újból egyetemet kellene végeznem, szóval köszi, nem.
Amúgy tök érthető, hogy NEM akar 0-24 20 éven át csak a gyerekekkel foglalkozni.
Engem nem zavar, hogy nem a szakmámban dolgozom, de van, aki szereti, amit csinál, és bszki nem azért tanul 4-5 évet, hogy aztán sohase kamatoztathassa a tudását.
Az meg nem a feleséged szégyene, hogy pl egy tanári diplomával otthon éhen hal, de te jó nagy bnkó vagy, hogy az orra alá dörgölöd.
Nem lenne baj a kamukkal, ha azok módot adnak beszélgetésre valós problémákról, mert valakiket érinthet és okulhatnak belőle.
De ez nem az!
Ez egy szar, kidolgozatlan, idehányt pontgyűjtő "fasssság".
#15 "pénzügy-számvitel itthon jó lehet, kint nem"
pont sikerult olyat kivalasztani, ami kint ugyanolyan jo
en konyvelo vagyok, irorszagban egyszer nem kertek el a diplomamat.
A legtobb helyen iratnak egy tesztet veled, ha azon atmesz, nem erdekli oket, hol szerezted a diplomat.
Kb. mindent
Mit szeretnél tudni?
es megis hogyan kepzeli el a kisasszony Pesten a jövöt? Ott nem lesz shoppingolas meg kaja rendeles ha nem jo a fizud magyarorszagon.
Szerintem azert vagyik haza mert unatkozik.
Azonkivul milyen allas az amit kulfoldon nem lehet elismertetni?
Europai union belül mar semmi ilyen nehezseg nincsen (tudom mert enis 2 egyetemet vegeztem es külföldön elek dolgozok)
A kérdező eltűnt, pedig kapott egy csomó kérdést.
Nem lehet, hogy kamu az egész? Ne feledjük, hogy iskolai szünet van. :-))))))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!