Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az apámmal?

Mit csináljak az apámmal?

Figyelt kérdés
az apám nem normális, 40 évig ivott, utána letette a piát és elvonási tünetei vannak már 1 éve.. szval nem nagyon értem mert ő 56 éves anya 33 és ő sem tud már vele mit csinálni mert állandóan meg akar verni, fojtogat, üvöltözik velem egész nap, kitalál dolgokat, pl: most az előbb hogy levágtam a hajamat .. hozzá se nyúltam, ilyen hülyeségekért agyon akar verni a téliszünetben nem enegd sehová és azokat bántja akiket szeretek. a barátaimat is lenyomoztatta kitalálta róluk h nemnormálisak csak azért hogy ne mehessek oda.. megőrült! mit csináljak vele? a pszihológust leszólta az nem megy
2008. dec. 31. 12:27
 1/8 anonim válasza:
100%
Hmm... ha ennyire súlyos a probléma, akkor talán az lenne a jó megoldás hogyha kerülnéd. Nem foglalkoznál vele. Próbáld meg az anyuddal megbeszélni, hogy tegyen valamit, mert ez így nem jó neked. Nincsen bátyád vagy nővéred aki megvédene? Nagyon sajnálatos :( amúgy hogy érted azt hogy a: a "pszichológust leszólta"?
2008. dec. 31. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Bár anyukád életkorából arra következtetek, hogy semmiképpen sem vagy nagykorú..így nagyon nehéz. De tényleg neki (anyukádnak) kell kiállnia érted. Ha nem teszi, keresd fel a helyi családsegítő szolgálatot, ők segítenek.

2008. dec. 31. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én apám ezt ital nélkül csinálja, úgy, hogy sose volt alkoholista.

Nem igazán tudsz rajta változtatni. Ha el tudsz menni dolgozni, diákmeló akár, akkor kezdj el valamit, ha már nagykorú vagy (leszel) akkor mindenképp keress munkát, és keress fel családsegítőt mindenképp, interneten rajta van, hol találod a hozzád legközelebbi kirendeltséget.

2008. dec. 31. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Hát az én apám is ilyen sajnos, én elmenekültem otthonról 18 évesen fősulira, aztán nem költöztem már haza.

Szerintem a megoldás az lenne, ha elválnának a szüleid, úgy járnátok mindketten - te is, és anyukád is - jól. Az ilyen ember csak megnyomorítja a másik életét, megváltozni meg végképp nem fog.

2008. dec. 31. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Igen beszélned kell anyukáddal, mihamarább ott kell hagyni az ilyen állatot! Ez magától nem oldódik meg!
2008. dec. 31. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elvonási tünetei nem kontrollálhatóak gyógyszerrel? Persze nem olyanra gondolok, amitől gyógyszerfüggő lenne.
2008. dec. 31. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Üljetek le vele beszélni anyukáddal. Azért az is nagy teljesítmény , hogy le tudta tenni a piát 40 év után. Ebben kellene neki valahogy segíteni, hogy ne legyenek elvonási tünetei. Tudom, hogy nehéz neked is,anyukádnak is, de apukádnak sem könnyű.
2008. dec. 31. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Anyukád jelentse fel a rendőrségen,hogy bántalmaz titeket fizikailag,és lelkileg terrorizál.

Ha lecsukják nem fog többet bántani titeket.

Nagyon sok kérdező írt ezzel a problémával,de néha a válás és az elköltözés sem megoldás. Muszáj drasztikusabb megoldásokat választani.

2009. aug. 9. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!